Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 2. 2019,
16.00

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

Prva liga Telekom Slovenije NK Domžale Tamar Svetlin

Sreda, 6. 2. 2019, 16.00

5 let, 2 meseca

tamar svetlin

Domžalčani in obetavni najstnik še lep čas z roko v roki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05
Matej Oražem | "Svetlin je po Janu Repasu in Adamu Gnezdi Čerinu naslednji v vrsti izjemnih produktov domžalskega Mladinskega nogometnega centra," je zadovoljen športni direktor Matej Oražem. | Foto Urban Urbanc/Sportida

"Svetlin je po Janu Repasu in Adamu Gnezdi Čerinu naslednji v vrsti izjemnih produktov domžalskega Mladinskega nogometnega centra," je zadovoljen športni direktor Matej Oražem.

Foto: Urban Urbanc/Sportida

Slovenski nogometni prvoligaš Domžale je v teh dneh podpisal novo pogodbo z obetavnim, 17-letnim vezistom Tamarjem Svetlinom, poroča spletna stran kluba. Svetlin je podpisal pogodbo do poletja 2022.

"Tamar Svetlin je prihodnost domžalskega kluba. Pričakujemo, da bo že v tej sezoni debitiral za člansko moštvo, čeprav ima pred sabo še leto in pol mladinskega staža. Že nekaj časa trenira s članskim moštvom, priložnost je dobil tudi na več prijateljskih srečanjih, na katerih je pokazal, da je že lahko konkurenčen na tej ravni," je za domžalsko spletno stran dejal športni direktor Matej Oražem.

Še več doma vzgojenih nogometašev

Ta je prepričan, da je "Svetlin po Janu Repasu in Adamu Gnezdi Čerinu naslednji v vrsti izjemnih produktov domžalskega Mladinskega nogometnega centra".

"V prihodnje lahko v naši članski zasedbi tako pričakujete še več doma vzgojenih nogometašev, kar bo v največji meri zasluga naših trenerjev in osebja v MNC. S številnimi izboljšavami, predvsem pa z odprtjem Akademije, smo v naši nogometni šoli delo dvignili na raven, ki ga doslej še nismo poznali. Rezultati so že na dlani - ko uredimo še vprašanja infrastrukture, pa bomo tem mladim res lahko ponudili pogoje, ki bodo popolnoma primerljivi z evropskimi klubi. A ker je v lokalnem okolju posluha za naše projekte bolj malo, je ta del razvoja odvisen predvsem od naše poslovne uspešnosti," je dodal Oražem.

Preberite še:

Etien Velikonja
Sportal Gorica odslej tudi z Etienom Velikonjo
Milan Mandarić
Sportal Olimpija ima novega napadalca in branilca
Darko Milanič
Sportal Pozitivna novica, na katero je Milanič čakal zelo dolgo #video
Maribor Kairat
Sportal Konec je pripravljalnih tekem: Triglav boljši od Bleda #video
Ne spreglejte