Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 6. 2020,
14.32

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,44

Natisni članek

Mauro Camoranesi NK Tabor Sežana Prva liga Telekom Slovenije Bolton Wanderers

Sreda, 17. 6. 2020, 14.32

3 leta, 10 mesecev

Mauro Camoranesi ostaja v Sežani

Nekdanji zvezdnik svetovnega nogometa ne bo zapustil Slovenije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,44
Mauro Camoranesi | Mauro Camoranesi želi trenirati Tabor tudi v prihodnji sezoni. | Foto SPS/Sportida

Mauro Camoranesi želi trenirati Tabor tudi v prihodnji sezoni.

Foto: SPS/Sportida

Prvi trener sežanskega Tabora Mauro Camoranesi ne odhaja nikamor, ampak ostaja na Krasu, kjer ga s slovenskim prvoligašem veže pogodba do junija 2021. Nekdanji italijanski reprezentant, ki je pred 14 leti postal svetovni prvak, zanika govorice o domnevnem zanimanju angleškega Boltona in selitvi na Otok.

NK Triglav NK Maribor
Sportal V nekaj minutah iz pekla do raja. Poglejte, kaj je uspelo Derviševiću! #video

Eden od največjih tujih nogometnih zvezdnikov, kar jih je delovalo v slovenskem prvoligaškem nogometu, ostaja trener Tabora. V torek so se v medijih pojavile informacije, da bi lahko Mauro Camoranesi v kratkem zapustil Sežano in se odpravil v Anglijo, kjer naj bi se zanj zanimal Bolton.

Boltonu v zadnjih letih ne gre najbolje. V tej sezoni je nastopal v angleški League One, tretjem kakovostnem razredu, in osvojil zadnje mesto. | Foto: Reuters Boltonu v zadnjih letih ne gre najbolje. V tej sezoni je nastopal v angleški League One, tretjem kakovostnem razredu, in osvojil zadnje mesto. Foto: Reuters

''Informacije so neresnične in zavajajoče. Mauro se v našem klubu počuti odlično. S klubom ima sklenjeno pogodbo do junija 2021. Prizadevamo pa si, da bi pogodbo še podaljšali,'' je sporočil NK Tabor, ki bo tako še naprej sodeloval s 43-letnim strategom, čigar trenersko kariero v Sloveniji zaradi prepoznavnega imena podrobneje spremljajo tudi tuji mediji.

Edini cilj je obstanek

Camoranesi, v Sežani mu pri delu pomaga Almir Sulejmanović, tako ostaja zvest projektu Tabora, ki želi postati stabilen prvoligaš. Češnjice bodo danes gostovale v Kidričevem. | Foto: SPS/Sportida Camoranesi, v Sežani mu pri delu pomaga Almir Sulejmanović, tako ostaja zvest projektu Tabora, ki želi postati stabilen prvoligaš. Češnjice bodo danes gostovale v Kidričevem. Foto: SPS/Sportida ''Z angleškim klubom Bolton nisem imel nikakršnega stika. V Sežani se počutim odlično, naš edini cilj je obstanek v ligi in vse naše moči so usmerjene v to. V klubu tudi že postavljamo temelje za naslednjo sezono,'' sporoča 43-letni Argentinec z italijanskim državljanstvom, ki je pred leti blestel v dresu Juventusa in Azzurrov.

S češnjicami iz Sežane je v zahtevnem položaju, saj je po porazih proti Olimpiji (1:3) in Muri (2:3) zdrsnil na sedmo mesto, pred devetouvrščenimi Domžalami pa ima le dve točki prednosti. Danes ga čaka zelo pomembno srečanje, gostovanje pri ranjenem Aluminiju, ki podobno kot Kraševci v ''pokoronskem'' obdobju ni osvojil niti točke. 

Senijad Ibričić Domžale
Sportal Oražem o (pre)starih Domžalah: Kritike so upravičene

 

Ne spreglejte