Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 3. 2019,
12.18

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,33

Natisni članek

Matej Smrekar Sebastijan Škorc OK Maribor

Torek, 5. 3. 2019, 12.18

5 let, 1 mesec

Skupščina OK Maribor

Mariborčani dobili novega predsednika, ki ga zanima naslov prvaka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,33
OK Maribor | OK Maribor je predstavil novo vodstvo. | Foto OK Maribor

OK Maribor je predstavil novo vodstvo.

Foto: OK Maribor

Odbojkarski klub Maribor ima novo vodstvo. Na redni volilni skupščini je bil za novega predsednika izvoljen Matej Smrekar, dozdajšnji predsednik Teobald Pajnik pa je postal podpredsednik. Dolgoletni funkcionar kluba Mladen Gogič je postal častni član kluba, Matjaž Strdin pa bo opravljal funkciji izvršnega direktorja in podpredsednika kluba. Glavni trener ostaja Sebastijan Škorc.

Novopečeni predsednik OK Maribor Matej Smrekar je vesel in počaščen. "V prihodnjih štirih letih bo ključna naloga upravnega odbora stabilizirati finančno plat ter priskrbeti dovolj sredstev za nemoteno poslovanje in razvoj kluba," meni prvi mož mariborskega kluba, ki ne skriva visokih ciljev. "Odbojka je v Mariboru živela, živi in bo živela. Želimo osvojiti najvišjo lovoriko v Sloveniji in omogočiti fantom igrati težje tekme v tujini. Spremljajte in podpirajte nas še naprej, kajti tribuna je dodaten igralec na igrišču. Se vidimo v dvorani Tabor," je ambiciozen Smrekar.

To je zgodba o uspehu

Odbojka je v mestu ob Dravi vedno bolj priljubljena. | Foto: Žiga Mori Odbojka je v mestu ob Dravi vedno bolj priljubljena. Foto: Žiga Mori Vodstvo kluba je podaljšalo sodelovanje s tremi trenerji. Prvo člansko ekipo bo še naprej vodil Sebastijan Škorc, njegov pomočnik ostaja Alen Kranjc, ki bo hkrati skrbel za vodenje ekipe starejših dečkov. Prav tako v klubu ostaja trener Peter Možič, ki bo skrbel za najmlajše odbojkarje, kadetsko ekipo in vodenje druge članske ekipe.

"Zgodba, ki smo jo začeli zlagati pred leti, postaja prava uspešna zgodba. V našem klubu smo ambiciozni, pridružili so se nam novi ljudje, vsi hočemo narediti korak naprej," sporoča trener Škorc, ki skupaj z vodstvom kluba sestavlja igralski mozaik za prihodnjo sezono.

Pogodbene obveznosti imajo še Žiga Donik, Jernej Detela in Vid Koblar, ki tako ostajajo v klubu. Vodstvo kluba je prav tako podaljšalo pogodbe z Urošem Planinšičem, Alanom Košenino, Filipom Uremovičem in Janom Mulcem.

Ne spreglejte