Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 5. 2014,
14.38

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Adidas Brazilija

Torek, 20. 5. 2014, 14.38

8 let, 3 mesece

Vsak nogometni bojevnik potrebuje prave čevlje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Najboljši nogometaši se marljivo pripravljajo na SP v Braziliji, podobno velja tudi za njihove opremljevalce. Adidas je predstavil nogometne čevlje, ki naj bi na brazilskih igriščih osrečili lastnike.

Nogometaši, ki na čevljih prisegajo na prepoznavne tri vzporedne črte, se v domovino sambe odpravljajo s kolekcijo Battle Pack. Kot že izžareva ime, je najnovejša nogometna pridobitev namenjena temu, da bi njeni lastniki na igrišču dobivali bitke ter zmagovali.

Kolekcija nogometnih čevljev Battle Pack združuje po en model iz petih že obstoječih serij – adiZero ™ F50, predator ®, nitrocharge ™, 11pro in adiZero ™ F50 Messi. Oblikovani so v edinstvenih črno-belih vzorcih, zaradi česar bodo na igrišču izstopali iz široke palete barv, motive pa so črpali iz bojnih barv avtohtonih bojevnikov ter znamenitega vzorca na pločniku plaže Copacabana, nepogrešljivega simbola Rio de Janeria.

Med belo in črno barvo se preteka še ognjeno zlata in predstavlja ultimativno nagrado prvenstva. Vsak izmed nogometnih čevljev izraža svojo agresivno identiteto, celotna kolekcija pa se ponaša z najnaprednejšo tehnologijo. V Braziliji bodo udarne nogometne čevlje nosili nogometni velikani in Adidas ambasadorji, kot so Argentinec Lionel Messi, Brazilca Oscar in Dani Alves ter urugvajski stroj za zadetke Luis Suarez.

Nekateri izmed najboljših nogometašev na svetu bodo v novih čevljih zaigrali v soboto, ko se bosta v Lizboni za evropsko krono udarila madridska velikana Atletico in Real, še v večjem številu pa bodo krasile podobo srečanj na svetovnem prvenstvu v Braziliji, ki se bo začelo 12. junija. Takrat se bosta pomerili Brazilija in Hrvaška, slovenski sosedi pa bodo na zelenici v Sao Paulu v vrstah tekmecev uzrli ogromno črno-belih nogometnih čevljev. Lahko Brazilijo popeljejo do zgodovinskega šestega naslova svetovnega prvaka?

Ne spreglejte