Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 6. 2013,
16.05

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Nejc Vidmar

Torek, 11. 6. 2013, 16.05

8 let

Vidmar v Domžalah do poletja 2016, Strajnar trener vratarjev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Nogometni prvoligaš Domžale je podaljšal pogodbo z vratarjem Nejcem Vidmarjem do poletja 2016. Sprememba tudi na mestu trenerja vratarjev Filipa Filipovskega bo zamenjal Janez Strajnar.

"Nejc je v Nogometnem klubu Domžale pravzaprav celotno nogometno kariero in dogovorili smo se, da sodelovanje podaljšamo vse do leta 2016. V lanski sezoni je bil kljub poškodbi, ko ga je več kot odlično nadomestil mladi Gregor Zabret, eden ključnih mož naše ekipe in je med najbolj zaslužnimi, da se lahko pohvalimo z najboljšo obrambo v Prvi ligi Telekom Slovenije. Vidno napreduje iz leta v leto in počasi prihaja v prava vratarska leta, ko bo lahko pokazal najboljše predstave. S svojim pristopom in odnosom do dresa Nogometnega kluba Domžale je lahko zgled za naslednje generacije mladih igralcev in predvsem vratarjev," je dejal športni direktor Matej Oražem.

Do spremembe je prišlo tudi v strokovnem vodstvu članskega moštva. Trener vratarjev Filip Filipovski, ki je član kluba že več kot desetletje, se seli na položaj vodje novoustanovljene šole vratarjev. Njegovo mesto v strokovnem vodstvu Stevana Mojsilovića je zapolnil nekdanji vratar Nogometnega kluba Domžale Janez Strajnar, ki je v svoji vratarski karieri v najmočnejši slovenski ligi odigral 420 tekem, od tega 71 za Nogometni klub Domžale. ''V Nogometnem klubu Domžale si prizadevamo, da na vseh področjih napredujemo iz sezone v sezono, zato smo v prihajajoči sezoni okrepili tudi delo z vratarji. Strokovnemu vodstvu se je tako za delo v članski ekipi pridružil Janez Strajnar. Pohvali se lahko z bogatimi izkušnjami v slovenskem prvenstvu, več sezon pa je bil tudi vratar Nogometnega kluba Domžale. V preteklih letih se je dodatno izobraževal in svoje znanje bo od sedaj naprej, kot trener vratarjev, podajal v članski ekipi Nogometnega kluba Domžale. Po našem mnenju gre za trenerja, ki predstavlja dodano vrednost delu v Nogometnem klubu Domžale, zato smo se dogovorili za dolgoročno sodelovanje. Pri vsem skupaj seveda ni zanemarljivo, da je Janez Domžalčan in da je svoj debi v članski ekipi doživel ravno v rumeno-modrem dresu,'' je za spletno stran kluba odločitev o sodelovanju z 42-letnim Strajnarjem pojasnil Oražem.

Ne spreglejte