Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 8. 2013,
12.37

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Andrej Razdrh Luigi Apolloni NK Olimpija NK Olimpija ND Gorica

Ponedeljek, 26. 8. 2013, 12.37

4 leta, 10 mesecev

Video: Razdrh o bledi Olimpiji: S tako mehkobo ne moreš igrati

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši Olimpije so v soboto pri vrtnicah ponudili podobo, ki jih je v Žilini pahnila iz Evrope. Odigrali so premehko in brez agresivnosti, kar je spretna in razigrana Gorica znala izkoristiti.

Niz treh zaporednih zmag, s katerimi je Olimpija za kratek čas obudila visoke ambicije v Prvi ligi Telekom Slovenije, je le še spomin. Boleč poraz z Gorico je posvaril, da učna ura, ki so ji bili nogometaši v zeleno-belih dresih priča na evropskem gostovanju v Žilini, ni zalegla. Pri vrtnicah so ponovili brezsrčno in premehko predstavo, v Ljubljano pa se zasluženo vrnili brez točk. ''Čestitke Gorici za zasluženo zmago. V prvih 30 minutah smo igrali premehko, premalo ambiciozno in agresivno v dvobojih. Poskušali smo na lep način, a bili takoj kaznovani. Spet smo dobili kup zadetkov s prekinitev, kar je v tej sezoni naša stalnica. Tako smo prejeli 90 odstotkov golov. Očitno se težko učimo in ne verjamemo, da se je treba na takšnih tekmah tepsti ter ostati čvrst. S tako mehkobo preprosto ne moreš igrati,'' je bil po visokem porazu v Novi Gorici do svojih igralcev kritičen Andrej Razdrh.

Italijanski strateg Luigi Apolloni je imel po visoki zmagi nad Ljubljančani veliko razlogov za zadovoljstvo, najbolj je izpostavil to, da so njegovi izbranci pokazali pravi značaj ter delovali kot ekipa. ''Pokazali so pravi moštveni duh,'' je poudaril nekdanji član ''azzurrov'', s katerimi je zaigral tudi v finalu svetovnega prvenstva v ZDA. Več o odmevih iz novogoriškega in ljubljanskega tabora lahko preverite v videoprispevku.

Vodilni Maribor se je po novem porazu ljubljanskih tekmecev oddaljil na prepričljivih osem točk prednosti, Olimpiji pa ne preostane nič drugega, kakor da poskuša dvigniti glave ter v naslednji tekmi vknjižiti tri točke. Doma bo gostila Domžale, ki je na stoženskem štadionu tradicionalno sila neugoden tekmec. Gorica se je povzpela v zgornjo polovico razpredelnice, iz katere je po sedmem krogu (resda z odigrano tekmo manj) izpadla prav Olimpija.

Ne spreglejte