Thiago Silva podpisal, v PSG za 42 milijonov

Še pred nekaj urami je zastopnik Thiaga Silve dejal, da se še ni sestal s predstavniki PSG, zdaj so Parižani uradno naznanili, da se Brazilec seli v Francijo.
Thiago Silva podpisal, v PSG za 42 milijonov

Očitno besede, ki jih je izrekel zastopnik brazilskega zvezdnika, niso bile najbolj iskrene. Le malce za tem, ko je trdil, da se še ni sestal s Parižani, so pri PSG uradno naznanili prihod Thiaga Silve, ki je že prestal zdravniške preglede in podpisal petletno pogodbo.

Koliko bo zaslužil, ni uradno znano, kot tudi ne odškodnina, ki jo bodo morali Parižani nakazati na bančni račun Milana. Zanesljive informacije iz Francije pravijo, da je prestop vreden kar 42 milijonov evrov, Brazilec pa bo pri PSG zaslužil 7,5 milijona evrov letno.

Zdaj še po Ibrahimovića

Zdaj navijači PSG čakajo še na prihod Zlatana Ibrahimovića. Milan in PSG sta se že dogovorila, potreben je še pristanek švedskega zvezdnika. Prvotno se je zdelo, da bo PSG Thiaga Silvo in Ibrahimovića kupil skupaj v paketu za 65 milijonov evrov, zdaj je jasno, da gre za ločena prestopa. Koliko bodo morali Parižani odšteti za 30-letnega napadalca, v minuli sezoni najboljšega strelca italijanske lige, ni znano, a prav mogoče je, da bo seštevek obeh odškodnin veliko višji kot prvotno omenjenih 65 milijonov.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano