Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 7. 2022,
15.37

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58

1

Natisni članek

Manchester United PSG Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Sreda, 13. 7. 2022, 15.37

1 leto, 9 mesecev

Iskanje novega delodajalca

Ronaldo ne bo združil moči z Messijem in Neymarjem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58

1

Cristiano Ronaldo | Ronaldu dali košarico. | Foto Reuters

Ronaldu dali košarico.

Foto: Reuters

Cristiano Ronaldo z ekipo Uniteda ni odpotoval v Azijo na pripravljalni turnir, a zato ne počiva, s svojim agentom namreč pospešeno iščeta nov klub, h kateremu bi se Portugalec lahko preselil letos poleti.

Cristiano Ronaldo
Sportal Saga Ronaldo: Kdo ga bo dobil?

Poročali smo že, da so 37-letnega napadalca povezovali s prestopom v Barcelono, zanj pa naj bi se zanimala tudi Bayern in londonski Chelsea. V sredo zjutraj pa je odjeknila novica, da je Jorge Mendez, Portugalčev agent, Ronalda ponudil tudi francoskim prvakom – PSG. Paris si že več let prizadeva, da bi prvič v zgodovini kluba osvojili ligo prvakov, in kdo bi bil za to primernejši kot Cristiano Ronaldo, a vse kaže, da v že tako zvezdniško prenasičeni ekipi ni prostora zanj. Kot poroča francoski častnik Le Parisien, so možnost, da bi se Ronaldo preselil v francosko prestolnico, pri PSG hitro zavrnili.

Pri Parizu so Mendezu odgovorili, da trenutno ni pravi čas, da bi v svoje vrste sprejeli še Ronalda, saj v blagajni Parižanov ni prostora za še eno astronomsko plačo.

Poleg finančne ovire pa se pri Parizu te dni že spopadajo tudi z vprašanjem, kako v isto ekipo postaviti Neymarja, Messija in Kyliana Mbappeja. Novi trener PSG Christophe Galtier namreč v svoji priljubljeni formaciji ne potrebuje toliko napadalcev, zato za Ronalda ni prostora.

Ten Hag naj bi v prihonji sezoni še vedno računal na Ronalda.  | Foto: Reuters Ten Hag naj bi v prihonji sezoni še vedno računal na Ronalda. Foto: Reuters Novi strateg rdečih vragov Erik Ten Hag kljub temu, da Portugalec išče nov klub, nanj še vedno računa. "Računamo, da bo Ronaldo z nami ostal še to sezono," je na govorice o njegovem odhodu odgovoril Ten Hag. "Veselim se sodelovanja z njim. Slišal sem, da si želi zapustiti klub, a kot pravim, Ronaldo ni na prodaj, in želim si ga v svoji ekipi, da skupaj žanjemo uspehe," je Ronaldov odhod še komentiral Nizozemec. Kot je še povedal na tiskovni konferenci, se je z Ronaldom že pogovoril in je s Portugalcem v dobrih odnosih, zato ne vidi razloga, zakaj ta ne bi ostal v Unitedu.

 

Tajska Manchester United Liverpool
Sportal Debi novega trenerja Manchestra s sladko zmago nad največjim tekmecem
Erik Ten Hag
Sportal Nov preobrat: "Cristiano Ronaldo mi ni nikoli dejal, da si želi oditi"
Ne spreglejte