Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 6. 2024,
8.20

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

Natisni članek

Agron Šalja 1. SNL Prva liga Telemach NŠ Mura Robert Koren

Četrtek, 20. 6. 2024, 8.20

2 meseca

Nekdanji kapetan reprezentance zapušča Mursko Soboto

Robert Koren ne bo več športni direktor Mure

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,05
Robert Koren Mura | Foto NŠ Mura

Foto: NŠ Mura

Slovenski nogometni prvoligaš Mura in nekdanji slovenski nogometaš Robert Koren, ki je opravljal nalogo športnega direktorja in bedel nad mlajšimi selekcijami v klubu iz Murske Sobote, po sporazumnem dogovoru končujeta sodelovanje, so sporočili iz kluba.

V klubu so v sredo zjutraj sicer predstavili novo obdobje, v katero bodo krenili z novim strateškim partnerjem. Za prihod na Fazanerijo se je odločil ameriški poslovnež George Juncaj, ki je lani v slovenskem nogometu že sodeloval z Novo Gorico.

Vlogo športnega direktorja je namesto Korena tako prevzel novi generalni direktor po vstopu strateškega partnerja Agron Šalja. Kot so kasneje potrdili pri Muri, bo Koren zapustil klub.

V Muro se je sicer preselil januarja lani v želji, da bi njena nogometna šola naredila korak naprej. V enem letu in pol sta dve od treh mladinskih tekmovalnih selekcij rezultatsko napredovali, mladinci so sezono končali na drugem mestu, so zapisali pri Muri.

Letos januarja je Koren v zahtevnih razmerah prevzel tudi mesto športnega direktorja, kjer je stabiliziral člansko ekipo. A v zaključku sezone ekipi ni uspelo uresničiti zastavljenega cilja, uvrstiti se na evropska tekmovanja.

"Robertu Korenu se ob tej priložnosti zahvaljujemo za njegov prispevek in opravljeno delo v zadnjem letu in pol ter mu želimo vse dobro na nadaljnji poti," so še zapisali črno-beli.

Mura Rogaška
Sportal Na Fazaneriji z novim strateškim partnerjem iz ZDA
NK Celje prvaki pokal
Sportal Celjani pot proti ligi prvakov začenjajo v Estoniji
Ne spreglejte