Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 5. 2014,
18.16

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Liverpool Manchester City angleško prvenstvo Manchester United Chelsea Diego Costa Everton Tottenham

Torek, 6. 5. 2014, 18.16

8 let

Rdeči vragi so v zadnjih minutah ušli porazu; Agüero štirikrat v polno

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Manchester United je v zadnjo tekmi 8. kroga angleškega prvenstva gostoval pri West Bromwich Albionu, dvakrat izgubljal, a tudi dvakrat uspel izenačiti. Končni izd 2:2.

Čeprav so v pretekli sezoni Londončani v dveh medsebojnih tekmah s Cityjem prejeli kar 11 zadetkov, so bila pred prvo sobotno tekmo osmega kroga pričakovanja večja. Ostalo je le pri željah, saj so se sinje-modri na krilih argentinskega napadalca, Sergija Agüero, znova pometli s Tottenhamom. Na Etihadu smo videli kar štiri enajstmetrovke, končni rezultat pa je bil 4:1 v prid domačih. Vse štiri zadetke je dosegel Agüero, zgrešil je tudi eno enajstmetrovko, edini zadetek za goste pa je zabil Danec Christian Eriksen.

Velja omeniti še poškodbo Franka Lamparda, ki je podal za prvi zadetek Cityja in priigral prvo enajstmetrovko domačih, v 28. minuti pa so ga z igrišča odnesli na nosilih. Sodeč po grimasi na njegovem obrazu ne gre za nedolžno poškodbo.

Ob 16. uri se je začelo še šest tekem. Arsenal je bil na domačem štadionu na pragu poraza s Hullom, a je na 2:2 v sodnikovem podaljšku izenačil Danny Welbeck. vodilni Chelsea je brez Diega Coste, prvega strelca lige, gostuje pri Crystal Palacu in zmagal z 2:1, najvišjo zmago pa je dosegel Southampton, ki je kar z 8:0 premagal Sunderland. Četa Ronalda Koemana na prvenstveni lestvici na tretjem mestu zaostaja le za Chelseajem in Cityjem. Po sedmih krogih čakanja je prvo zmago v prvenstvo dočakal tudi Newcastle.

V nedeljo je prvi obračun postregel s srhljivko v Londonu. QPR je še v 87. minuti vodil 2:1, nato pa je Liverpool v peti minuti po avtogolu Stevena Caulkerja prišel do zmage s 3:2.

Ne spreglejte