Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 6. 2013,
14.56

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ermin Raković

Torek, 11. 6. 2013, 14.56

8 let

Raković bo treniral Zeljkovića, Žinka, Lovrečiča, Möreca, Anđelkovića ...

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Slovenski nogometaši brez pogodb bodo julija pod okriljem sindikata SPINS nastopili na turnirju v Nyonu. Ekipo bo vodil Ermin Raković, ki načenja trenersko pot, v ekipi pa ne manjka znanih imen.

Za selektorja nogometašev brez pogodb je bil letos izbran Ermin Raković, dvomesečne priprave pa se bodo začele v sredo ob 10. uri na igrišču Slovana na Kodeljevem v Ljubljani. Raković bo pod okriljem Spinsa izvedel 25 treningov; ti bodo vsak dan med 10. in 12. uro na Kodeljevem, nogometaši brez pogodb pa bodo odigrali tudi šest prijateljskih tekem. "Sprejel sem nov izziv in podajam se v trenerske vode, zdaj bom trener nezaposlenih. Seznam teh je zelo širok, kar kaže tudi na to, da so razmere v slovenskem nogometu slabe. Sam sem prepričan, da bomo s fanti dobro delali, da bomo sestavili kakovostno ekipo in da bomo mnogim pomagali najti novega delodajalca" je ob tem dejal nekdanji napadalec številnih slovenskih klubov.

Vrhunec bo mednarodni turnir pod okriljem mednarodnega sindikata FIFPro in v sodelovanju z Evropsko nogometno zvezo (Uefa), ki bo od 5. do 7. julija v Nyonu, Uefa pa je za turnir brezplačno zagotovila igrišča. Na turnirju bo sodelovalo pet držav; poleg gostiteljev še Bolgarija, Grčija, Srbija in Slovenija. Na priprave so se že prijavili tudi Milan Anđelković, Boštjan Jelečević, Suvad Grabus, Mitja Mörec, Zoran Zeljkovič, Luka Žinko, Alen Ćoralić, Anej Lovrečič in drugi. Priprave in udeležba na mednarodnem turnirju so za člane Spinsa brezplačne. Turnirji so že mnogim nogometašem pomagali do novih pogodb, tudi številnim slovenskim igralcem, ki so si s pomočjo turnirja našli novega delodajalca. Med zadnje sodi tudi Rok Elsner, ki si je novega delodajalca našel na Poljskem.

Ne spreglejte