Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 6. 2008,
9.44

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 12. 6. 2008, 9.44

8 let, 5 mesecev

Pri Interblocku se že znojijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Nogometaši ljubljanskega Interblocka so se podali v pripravljalno obdobje pred sezono, v kateri bodo branili pokalno lovoriko, prebili evropski led in visoko merili tudi v prvenstvu.

Hrvaški strokovnjak Dragan Skočić, ki bo bržkone tudi v novi sezoni sedel na klopi ljubljanskega prvoligaša, je v sredo pognal kolesje priprav na novo sezono. Slednja bo za NK Interblock polna novih izzivov, saj čaka nekdanje "ježke" prvo soočenje z evropskimi klubskimi tekmovanji, za nameček pa bodo visoko merili tudi v obeh domačih tekmovanjih.

Čeprav je pri igralskem kadru še kar nekaj neznank, pa se je prvega treninga, ki so ga Ljubljančani opravili v enotnih majicah z napisom "Zmagovalci pokala Hervis", udeležila pisana druščina. V njej je bil ob novincu Amerju Jukanu tudi brazilski tercet (Luis Paulo, Emerson in Marcel Breisao) na preizkušnji. Uvodne kilometre teka pa je z igralci opravil tudi trener Skočić.

Sicer pa bo Skočićeva zasedba že v nedeljo odpotovala na enotedenske priprave v solnograški Obertraun, kjer bodo odigrali tudi dve pripravljalni tekmi, tekmeca pa bosta ukrajinski prvoligaš Simferpol in pa dunajska Austria. Po vrnitvi se bodo Ljubljančani na Rogli pomerili s hrvaškim Slavenom in se nato vrnili v Avstrijo, natančneje v Söchau. Tam jih čakajo še tri pripravljalne tekme, med drugim tudi z zagrebškim Dinamom.

Ne spreglejte