Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 2. 2008,
14.27

Osveženo pred

8 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 29. 2. 2008, 14.27

8 let, 8 mesecev

Oddaja Podaljšek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Na Planet TV si lahko ob ponedeljki ogledate novo oddajo Podaljšek, nogometni magazin PrveLige Telekom Slovenije. Oddaja je na sporedu ob 18.00.

PrvaLiga Telekom Slovenije se v zadnjem času lahko pohvali z veliko medijsko pokritostjo, saj je vseskozi prisotna na programu Planet TV, ki je sestavni del sheme SiOL TV. Generalni pokrovitelj prve slovenske nogometne lige, Telekom Slovenije, pa se je v spomladanskem delu prvenstva odločil storiti še korak naprej.

Ljubitelji slovenskega nogometa si lahko vsak ponedeljek na Planet TV ogledajo posebno oddajo, ki je magazinskega tipa in poroča o dogajanju v prvi slovenski nogometni ligi. V oddaji Podaljšek je vedno podrobno predstavljena ena tekma kroga, z dodatnimi analizami gostov v studiju - s sliko pa avtorji pogledajo tudi na preostala štiri prizorišča. Oddajo si je v ponovitvi mogoče ogledati tudi na programu Šport klub (vsak ponedeljek po osmi uri zvečer).

Za vse ljubitelje nogometa na Planet TV še vedno ostaja neposredni prenos ene tekme na krog, o dogajanjih na slovenskih štadionih, pa v sliki in besedi obvešča tudi Sportal. Na športnih straneh www.siol.net bodo namreč v spomladanskem delu prvenstva takoj po končanih polčasih na voljo posnetki golov, po koncu posamezne tekme pa bomo pripravili tudi 3 minutno reportažo o tekmi z vsemi vrhunci in komentarji ter intervjuji.

Ne spreglejte