Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 1. 2013,
19.00

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 23. 1. 2013, 19.00

8 let

Mourinho podpisal predajo: Ne moremo več postati prvaki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Če najbolj optimistični navijači Reala še verjamejo, da se na lestvici še da ujeti Barcelono, pa je Jose Mourinho prepričan, da je to nemogoče. "Nemogoče bo osvojiti naslov," meni Portugalec.

Madridski Real je konec prejšnjega tedna dočakal nekaj, česar v tej sezoni ni bil vajen. Barcelona je izgubila srečanje v San Sebastianu, beli baletniki pa so z izjemno predstavo ponižali Valencio in to tako, da je na Mestalli odjeknila močna madridska petarda. Tako se je zaostanek za Katalonci v la ligi zmanjšal na 15 točk, kar je poskrbelo za nekaj dobre volje v dokaj turbulentnem in nemirnem obdobju, s katerim se spopadajo zvezdniki na štadionu Santiago Bernabeu. Do konca prvenstva je še 18 krogov, kar pa je po mnenju portugalskega stratega premalo, da bi lahko Real ulovil največjega tekmeca. "Ne moremo več postati prvaki. Razlika je prevelika. Zdaj se moramo posvetiti drugim ciljem, denimo španskem pokalu in ligi prvakov," je v pogovoru za francosko radijsko postajo RMC Sport dejal Jose Mourinho, ki ga drevi čaka pokalni izziv. Z Realom se vrača na Mestallo, na prvi četrtfinalni tekmi pokalnega tekmovanja pa si je priigral lepo prednost, zmago z 2:0.

PSG ima že Ancelottija in Leonarda

Mourinho opozarja še na nekaj. Opozarja, da bi bila lahko prevelika želja za osvojitev državnega naslova usodna. "Z naslovom ne smemo biti obsedeni. Moramo ostati mirni in izkoristiti čim več priložnosti,'' je dejal Mourinho, ki ga francoski sogovorniki niso pozabili povprašati o govoricah, da bi se lahko po koncu sezone preselil v Pariz. Portugalec jih je zanikal in dejal, da so uspešne predstave Parižanov pod vodstvom trenerja Carla Ancelottija in športnega direktorja Leonarda dovoljšen razlog, da ne bo potreben nov stratega, ter da drži pesti za PSG.

Ne spreglejte