Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Engelbert Osojnik

Četrtek,
8. 11. 2012,
10.29

Osveženo pred

8 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Victor Moses

Natisni članek

Četrtek, 8. 11. 2012, 10.29

8 let, 4 mesece

Moses: Zaslužili smo si zmagoviti gol v finišu

Engelbert Osojnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Junak tekme med Chelseajem in Šahtarjem, Victor Moses, ki se je v vlogi "eksekutorja" znašel le nekaj sekund pred koncem tekme, verjame, da si je njegov klub vsekakor zaslužil zmago.

Enaindvajsetletni mladenič je v tekmo vstopil v 79. minuti kot zamenjava za Oscarja, ki je dal drugi gol za Chelsea v 40. minuti. Moses je svojo življenjsko priložnost izkoristil v 90. minuti, ko je zabil zmagoviti gol z glavo po podaji Juana Mate iz kota.

Chelsea se je z zmago ne le maščeval za poraz iz prejšnjega kroga v gosteh pri Šahtarju, temveč si je dva kroga pred koncem skupinskega dela izjemno povečal možnosti za napredovanje v osmino finala. Z ukrajinskim klubom se je poravnal po številu točk v skupini E in ima točko prednosti pred Juventusom.

''Zmago na tej tekmi smo si zaslužili. Še posebej v drugem polčasu, ko smo prevladovali na tekmi. Prišel sem na igrišče in igral le okoli 10 minut, a bilo je super, da sem zabil zmagoviti gol. Mislim sem si, da smo si ga zaslužili. Trije goli, ki sem jih dosegel za klub, so bili doseženi z glavo. Sem izjemno vesel,'' je povedal Victor Moses.

Ne spreglejte