Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 2. 2008,
9.38

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 21. 2. 2008, 9.38

8 let, 5 mesecev

Milanič čestital Kranjčarju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši HiT Gorice so v sredo opravili nov preizkus moči pred nadaljevanjem PrveLige Telekom Slovenije. Tokrat so doma klonili proti hrvaškemu drugoligaškemu klubu Croatia Sesvete.

Štirikratni državni prvaki so v sredo na Športnem parku v Novi Gorici pričakali vodilno ekipo druge hrvaške lige Croatia Sesvete. Na njenem trenerskem stolčku sedi nekdanji selektor ''ognjenih'' Zlatko ''Cico'' Kranjčar, ki se je pred leti na klopi Mure preizkusil tudi v slovenskem prvenstvu.

Ambiciozni predsednik Croatie Zvonko Zubak je trdno odločen klub iz predmestja Zagreba popeljati v prvo hrvaško ligo, med igralci pa izstopajo predvsem nekdanji člani zagrebškega Dinama Jasmin Agić, Renato Pilipović in Vladimir Petrović. V sredo so v gosteh ugnali Milaničevo četo. Novogoričani so sicer v uvodnih 45 minutah prešli v vodstvo po zaslugi strelca Miroslava Cvijanoviča, nato pa je strateg ''vrtnic'' podal priložnost še ''rezervni'' enajsterici, kar so gostje iz hrvaške prestolnice s pridom izkoristili in na koncu ugnali ''modro-bele'' z 2:1. Nogometaši HiT Gorice bodo v soboto doma v prijateljskem dvoboju pričakali Livar iz Ivančne Gorice.

Ne spreglejte