Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
8. 7. 2018,
11.49

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Športna loterija

FOTO: Reuters

Natisni članek

advertorial Športna loterija svetovno nogometno prvenstvo

Nedelja, 8. 7. 2018, 11.49

2 meseca, 2 tedna

VSAKA TEKMA JE PRILOŽNOST. GRESTE STAVIT?

Kako zaslužiti s finalno tekmo svetovnega prvenstva?

Vsebino omogoča Športna loterija

FOTO: Reuters

Svetovno prvenstvu v nogometu navijači

Na svetovnem nogometnem prvenstvu v Rusiji sta pred nami le še dve tekmi. V sobotni tekmi se bosta med sabo pomerili Belgija in Anglija, v nedeljski finalni poslastici pa bosta za naslov svetovnega nogometnega prvaka in večno slavo igrali reprezentanci Hrvaški ter Francije. Finale se bo odvilo na moskovskem stadionu Lužniki pred milijardnimi množicami po vsem svetu.

Vsaka tekma je priložnost

Da, malo športnih dogodkov ima to prednost, da resnično združijo ves svet. Nogomet je zagotovo eden izmed njih. V triletnih kvalifikacijah je povezal 209 reprezentanc, ki so se znojile, jokale in se veselile, najboljših 32 pa se zdaj predstavlja na letošnjem športnem spektaklu leta. Prvenstvu, ki ga spremljajo milijarde ljudi po vsem svetu, vse pa združujeta enaka strast in napetost – lepota igre in uganka, kdo bo tokrat dvignil dragoceni pokal.

Prav vsaka tekma pa je tudi priložnost za zaslužek. Greste stavit? Poglejte si, kaj za zadnji dve tekmi prvenstva napovedujejo pri največjem slovenskem ponudniku športnih stav - Športni loteriji (E-stave).

Katera ekipa bo zamenjala Nemce na svetovnem nogometnem tronu? Francija ali Hrvaška? | Foto: Katera ekipa bo zamenjala Nemce na svetovnem nogometnem tronu? Francija ali Hrvaška?

Katera reprezentanca bo postala svetovni prvak v nogometu?

  • Francija
    49,80 %
    366 glasov
  • Hrvaška
    50,20 %
    369 glasov
Oddanih 735 glasov


FRANCIJA-HRVAŠKA

15. 7.2018 – 17.00

Prizorišče: Stadion Lužniki

Hrvaška je po 20 letih znova v polfinalu svetovnega prvenstva v nogometu. Stavnica ji je med vsemi štirimi ekipami pred polfinalnimi tekmami pripisovala najmanj možnosti za osvojitev naslova prvaka.

Za njihovo zmago je bila predvidena kvota 4,75. Je pa to znatno manj, kot pred prvenstvom, ko so imeli Hrvati za končno zmago koeficient kvote tudi čez 30,00. Na finalni tekmi bodo imeli koeficient kvote 3,60. Če nanje torej položite 100 evrov, boste zaslužili 360 evrov. Tekma je obenem tudi ponovitev polfinalne tekme izpred dvajsetih let, ko sta se isti reprezentanci srečali na svetovnem prvenstvu v Franciji. Takrat so se zmage (2:1) veseli Francozi.

Pri Športni loteriji v vlogo favorita postavljajo Francoze. Ob vložku 100 evrov na Francoze bi na primer zaslužili 210 evrov.

FRANCIJA: 2,10

REMI: 3,20

HRVAŠKA: 3,60

Francija se je tretjič prebila v finale mundiala, kar se v obdobju zadnjih 6 SP-jev oz. od Francije 1998 ni posrečilo nobeni drugi reprezentanci. | Foto: Reuters Francija se je tretjič prebila v finale mundiala, kar se v obdobju zadnjih 6 SP-jev oz. od Francije 1998 ni posrečilo nobeni drugi reprezentanci. Foto: Reuters

 Nogometaši Hrvaške so v polfinalu svetovnega prvenstva v Moskvi spisali posebno poglavje v zgodovini.  | Foto: Getty Images Nogometaši Hrvaške so v polfinalu svetovnega prvenstva v Moskvi spisali posebno poglavje v zgodovini. Foto: Getty Images


BELGIJA-ANGLIJA

14. 7.2018 – 16.00

Prizorišče: Stadion Saint Petersburg

Reprezentanci sta se med sabo pomerili petkrat. Nazadnje v skupinskem delu letošnjega prvenstva, ko so se minimalne zmage (1:0) veselili Belgijci. To je obenem tudi njihova edina zmaga proti Angležem, na preostalih štirih tekmah se je tekma dvakrat končala z remijem in dvakrat z zmago Angležev.

Pri Športni loteriji v vlogo favorita postavljajo Belgijce. Ob vložku 100 evrov na Francoze bi na primer zaslužili 225 evrov.

BELGIJA: 2,25

REMI: 3,50

ANGLIJA: 2,90

Anglija Kolumbija | Foto: Reuters Foto: Reuters

Belgija Brazilija | Foto: Reuters Foto: Reuters


Številne novosti pri Športni loteriji

Eden od temeljnih namenov Športne loterije je ustvarjanje sredstev za dober namen, kar pa je samo eden od vidikov družbeno odgovornega ravnanja. V javnosti je vse premalokrat znano, da družba z dobrim delovanjem zagotavlja sredstva za razvoj športa, tudi kot sponzor in donator.

Pri Športni loteriji, največjem slovenskem ponudniku športnih stav ter elektronskih in drugih iger, so v juniju, z začetkom svetovnega prvenstva v Rusiji, uvedli številne novosti.

Spletna stran je doživela grafično prenovo. Ena izmed ključnih novosti je, da so po novem mogoča vplačila v času trajanja tekme. Zavihek "svetovno prvenstvo v nogometu" je v sodelovanju z Sportradarjem resnično vsebinsko bogat. Na njem boste našli vse, kar morate vedeti o posamezni tekmi.

STAVE "V ŽIVO":

  • Mogoča vplačila v času trajanja tekme.

DA BOSTE VEDELI VEČ:

  • Vse o svetovnem prvenstvu v nogometu Rusija 2018 v sodelovanju s Sportradarjem.
  • Nova statistika, nove grafike, nove vsebine.
  • Live sports center.

NOVE PLAČILNE POTI – SKRILL

  • E-denarnica, na voljo 24/7.
  • Omogoča plačevanje tudi s Paysafecard in celo z bitcoini.
 
Lionel Messi
Sportal Napovejte svetovnega prvaka v nogometu
Ne spreglejte