Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
1. 5. 2017,
19.16

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

Natisni članek

Kim Kardashian izbor z družabnih omrežij Mario Balotelli Gianluigi Buffon Arsene Wenger Alexis Sanchez

Ponedeljek, 1. 5. 2017, 19.16

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Vratarska legenda v težavah: Buffon po koncu sezone v pokoj? #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

Čeprav je praznik, je ponedeljek še vedno ponedeljek in tukaj je nov Sportalov izbor z družabnih omrežji. Kaj smo našli tokrat?

Rasizem v italijanskem nogometu

Ganski nogometaš Sulley Muntari je bil na tekmi italijanskega prvenstva med Pescaro in Cagliarijem rasistično ozmerjan, zato je ob koncu tekme kar sam stopil do navijačev in jih povprašal, kaj počnejo. Sodnik je vedel za vse, a zaradi odhoda z igrišča z rumenim kartonom vseeno kaznoval nogometaša Pescare.

Ta je, začuden nad ravnanjem sodnika, še pred koncem tekme zapustil zelenico in odšel v slačilnico.

"Vsi ste videli, kaj se je zgodilo. Ko sem povedal sodniku, naj prekine tekmo, mi je odvrnil, naj vse skupaj ignoriram. Tega nisem mogel, sodnik bi moral imeti pogum prekiniti tekmo in mislim, da bi se takšno obnašanje navijačev hitro spremenilo. Ko sem prejel rumeni karton, sem videl dovolj in odšel z igrišča. Jaz sem bil žrtev, ne oni," je bentil nekdanji ganski reprezentant.

Hrvat navdušil Celticove navijače

Celtic je na glasgowskem večnem derbiju mestnega tekmeca Rangers ponižal kar s 5:1. Za potezo tekme je poskrbel Hrvat v dresu Celtica Jozo Šimunović, ki je z brezkompromisnim štartom v nebo poslal Kennyja Millerja in navdušil svoje navijače.

Ne samo njih, ampak tudi tiste, ki dandanes pogrešajo bolj moško igro. Treba je poudariti, da je hrvaški branilec posredoval povsem pravilno in brez uporabe podplata.

Wenger vse slabše volje

Arsenal po nedeljskem porazu proti Tottenhamu tudi teoretično ne more več prehiteti Spursov, kar pomeni, da bodo topničarji prvič v 21 letih na lestvici angleškega prvenstva končali za londonskimi tekmeci. 

Po porazu z 0:2 je bil po tekmi vidno jezen in razočaran trener Arsenala Arsene Wenger, ki je celo predčasno ušel z intervjuja.

 

Povsem drugačno vzdušje je vladalo pri Tottenhamu:


Pogbaja in Mato potegnili za nos

Nogometaša Manchester Uniteda Jesse Lingard in Ashley Young sta s pomočjo sponzorja rdečih vragov Chevroleta za nos potegnila soigralca Juana Mato in Paula Pogbaja.

Zadnja sta mislila, da sta prišla na tipičen sponzorski intervju, v resnici pa sta padla v kremplje igralcev, ki so po navodilih Younga in Lingarda skrbeli za zadrego obeh nogometašev. Čudnih pogledov in smeha ni manjkalo.

Še zdaj se valjajo od smeha

Veliki španski derbi na Santiagu Bernabeuu med Realom in Barcelono si je ogledala tudi slavna ameriška igralka Julia Roberts, ki je po tekmi spoznala tudi nekatere nogometaše.

Za smeh in solze po vsem svetu je poskrbela, ko je tragičnemu junaku Sergiu Ramosu dejala, da je igral izjemno. Možnosti sta le dve, ali Julia ni gledala tekme ali pa je navijačica Barcelone.

Naj spomnimo, da je ravno kapetan Reala po prejetem rdečem kartonu galaktike pustil na cedilu, Barcelona pa je številčno prednost izkoristila in na koncu zmagala s 3:2.


Kako je mogoče, da je Brazilec ušel brez kazni?

Manchester City je v nedeljo le remiziral z Bournemouthom (2:2) in spet razočaral svoje navijače. Končni izkupiček bi morda bil še slabši, če bi sodnik videl nesramno potezo nogometaša Cityja Fernandinha, ki je namerno v obraz s komolcem zadel Adama Claytona. Za udarec ni prejel niti rumenega kartona. Ni jih malo, ki so prepričani, da bi moral Brazilec za potezo videti rdeče.

Padel kot Rivaldo

Prvi zvezdnik Arsenala Alexis Sanchez je ne ponedeljkovi tekmi proti Leicester Cityju s svojo potezo razjezil nogometni svet. Branilec lisic je sicer bolj kot ne namerno žogo vrgel v Čilenca, ta pa je z nekajsekundnim zamikom padel po tleh. Za simuliranje in proteste proti sodniški odločitvi je prejel tudi rumeno kazen. Ob gledanju posnetka Sancheza nas vse skupaj spomni na leto 2002, ko je na svetovnem prvenstvu za podoben vložek poskrbel Rivaldo in s tem tudi izsilil rdeči karton.

Svoj ponos je po tekmi dokaj neuspešno branil tudi Sanchez, ki je na družabnih omrežjih objavil fotografijo otečene ustnice, pod njo pa je bila tudi ureznina. Torej nič takega, zaradi česar ne bi preživel.

Tudi najboljšim se zgodi

Brazilec Neymar je eden najbolje tehnično podkovanih nogometašev na svetu, o tem ni prav nobenega dvoma, vseeno pa je tudi on le človek in tudi njemu se kdaj pa kdaj primeri kakšna nesreča. No, to je ena izmed teh.

Balotelli: Kanye, kako moreš?

Mario Balotelli nad zadnjimi fotografijami Kim Kardashian, ki so v javnost prišle v sredini preteklega tedna, ni bil navdušen. Še več, zgrožen je bil. "Ste resni, kaj, za vraga, je to? Kanye, kako lahko obdeluješ to? Strašno. Edino dekle, ki je po lepotni operaciji videti grše. Fuj," je bil kot vedno neposreden italijanski napadalec, ki v zadnjem času blesti v Franciji.

 

Hey

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Svoje mojstrstvo je pokazal tudi ta konec tedna, ko je bil eden boljših pri Nici. Ta je s 3:1 premagala PSG in Monacu na stežaj odprla pot, da se po 17 letih veseli novega naslova francoskih prvakov. Tako je Italijan spravljal v obup nogometaše PSG, ki je na koncu tekmo končal z dvema igralcema manj.

Buffon zaradi stave v pokoj?

Italijanska vratarska legenda Gianluigi Buffon je v intervjuju za Sky Sports razkrila, da se bo moral po tej sezoni najverjetneje upokojiti. "Pred četrtfinalnima tekmama z Barcelono v ligi prvakov sem soigralcem dejal, da če na obeh tekmah ne prejmem nobenega zadetka, se bom po koncu sezone upokojil. In zgodilo se je ravno to," je o zanimivi stavi spregovoril Buffon in o tem obvestil tudi predsednika stare dame

"'Vsi kdaj pa kdaj rečemo kakšno neumnost,' mi je odrvni. Glede na to, da je starejši in bolj izkušen od mene, ga moram upoštevati," je še dejal 39-letni vratar, ki se mu pogodba z Juventusom izteče junija 2018.

Ne spreglejte