Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Ponedeljek,
21. 7. 2014,
8.25

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Prva liga Telekom Slovenije NK Olimpija NK Olimpija NK Krka NK Maribor NK Maribor NK Rudar NK Koper NK Radomlje NK Gorica NK Domžale NK Celje NK Zavrč

Ponedeljek, 21. 7. 2014, 8.25

8 let

Francoski Domžalčan izstrelil raketo v mrežo Haložanov (video)

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Na štirih tekmah 3. kroga Prve lige Telekom Slovenije je bilo doseženih devet zadetkov. Izbrali smo tri, ki so bili še posebej atraktivni. Najbolj vam je bil všeč tisti, ki ga je dosegel Mitja Lotrič.

Domžalčani so na Ptuju v derbiju kroga Zavrču prizadejali prvo ničlo v tej sezoni. Elsnerjeva četa se je povzpela na vrh, Francoz Benjamin Morel pa je s pravo bombo na krstnem nastopu v domžalskem dresu poskrbel za vodstvo. Piko na i je v sodnikovem podaljšku postavil obetavni Aladin Šišić. Domžale tudi po 270 minutah niso prejele zadetka, Nejc Vidmar pa je edini prvoligaški vratar, ki je ohranil mrežo nedotaknjeno. Najvišjo zmago kroga so dosegli Celjani. Benjamin Verbič je v polno zadel že v tretji minuti in dosegel najhitrejši zadetek kroga, vratar Krke Matko Obradović pa je moral še dvakrat po žogo v svojo mrežo. Trener Simon Rožman je dočakal prvo zmago, pozdravil jo je ravno proti Milošu Rusu, ki ga je nasledil na celjski klopi. Trener Krke je bil razočaran nad predstavo in načinom razmišljanja svojih izbrancev.

Prve zmage so se v 3. krogu razveselili tudi Velenjčani, Radomlje pa še vedno lovi prve točke, ki bi močno odmevale v klubski zgodovini. Neizkušene mlinarje sta v slabo voljo spravila Dalibor Radujko in Ivan Firer. Častni gol za domačine je dosegel Janez Zavrl. Nekdanji reprezentant je za uteho z dvema goloma prvi strelec tekmovanja, knapi pa po zmagi v Domžalah dihajo bistveno lažje.

Tretji krog je sklenil primorski obračun v mestu vrtnic. Gorica si je priigrala več priložnosti, a ji to na koncu ni pomagalo do uspeha. Gostje iz Kopra so na krilih izjemnega zadetka Mitje Lotriča zavili novogoriški Športni park v črnino, kanarčki pa so se s tekmo manj približali vrhu.

Bi radi podoživeli najbolj zanimive trenutke na štirih odigranih tekmah tretjega kroga? Vabljeni k ogledu vrhuncev!

Ne spreglejte