Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Torek,
26. 7. 2016,
17.12

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Natisni članek

NK Domžale West Ham Andy Carroll Slaven Bilić Dimitri Payet

Torek, 26. 7. 2016, 17.12

6 let, 6 mesecev

Slaven Bilić v Evropi ne računa na Dimitrija Payeta

Francoskega zvezdnika zagotovo ne bo v Ljubljano

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Če je morda obstajal vsaj kanček upanja, da bomo Dimitrija Payeta, prvega zvezdnika West Ham Uniteda, ki se bo v tretjem krogu kvalifikacij za ligo Europa meril z Domžalami, videli na delu proti slovenskemu prvoligašu, ga zdaj ni več. Utegne pa zato v Ljubljano pripotovati kar nekaj zvenečih imen.

Dimitri Payet, prvi zvezdnik West Ham Uniteda, ki je na letošnjem evropskem prvenstvu navduševal v dresu Francije, se bo s počitnic vrnil šele prihodnji teden, so sporočili iz londonskega kluba, zato ga v četrtek, ko bodo Londončani gostovali v Ljubljani in se v Stožicah pomerili z Domžalami, zagotovo ne bo. Ne samo to, prav gotovo ne bo igral niti na povratni tekmi, ki bo na olimpijskem štadionu v Londonu prihodnji teden.

Nogometaša, ki ga mnogi povezujejo s selitvijo v kakšnega izmed največjih evropskih klubov, trener West Ham Uniteda Slaven Bilić namreč ni uvrstil na seznam nogometašev, na katere bo računal v Evropi.

Na seznamu za tekmi z Domžalami ni niti argentinskega vezista Manuela Lanzinija, ki se je poškodoval in ga zaradi tega ne bo na letošnjih olimpijskih igrah v Riu de Janeiru, kot tudi ne mladega urugvajskega vezista Diega Poyeta.

Londončani so na pripravah v Avstriji. Z njimi bo v Ljubljano najverjetneje prišel tudi Andy Carroll. | Foto: Londončani so na pripravah v Avstriji. Z njimi bo v Ljubljano najverjetneje prišel tudi Andy Carroll.

V Ljubljano utegne priti nekaj zvenečih imen

Bodo pa zato Ljubljančani na delu morda videli nekatere druge nogometaše, od katerih si lahko obetajo marsikaj. V Ljubljano naj bi pripotovali napadalec Andy Carroll, za katerega je Liverpool pred leti odštel kar 41 milijonov evrov, senegalski zvezdnik Diafra Sakho, nekdanji zvezdnik Valencie, prvo ime alžirskega nogometa Sofiane Feghouli, največji zvezdnik ekvadorskega nogometa Enner Valencia, zveneča poletna okrepitev in as turškega nogometa Gökhan Töre, sijajni senegalski reprezentant, vezist Cheikhou Kouyate in še kdo … Brez dvoma nogometaši, ki se jih splača priti pogledat.

Ne spreglejte