Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 1. 2008,
22.54

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 28. 1. 2008, 22.54

8 let, 5 mesecev

Filekovič znova v dresu Maribora

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometni klub iz Maribora še ni končal s sestavo igralskega mozaika. Športni direktor Zlatko Zahovič se je za spomladanski del sezone dogovoril za sodelovanje s Suadom Filekovičem.

Nogometašem iz štajerske prestolnice, ki so se po treh tednih priprav v domačem okolju v ponedeljek zjutraj odpravili v Poreč, se bo v prihodnjih dneh pridružil nekdanji član vijoličastih, Suad Filekovič. Nekdanji slovenski reprezentant, ki je svoje znanje nazadnje prodajal v Rusiji, bo tako po Niltonu Fernandesu, Zoranu Pavloviču in Daliborju Volašu že četrta okrepitev šestouvrščene ekipe na prvenstveni lestvici. ''File'' ima po poročanju mariborske uradne strani poškodbo kolena, a je podroben pregled z magnetno resonanco pokazal, da gre le za lažjo bolečino, tako da se bo lahko treningom priključil čez nekaj dni.

V prihodnje tudi z brazilskim napadalcem

Potem ko je dokončno znano, da se sedemkratnim državnim prvakom zaenkrat še ne bo pridružil z dvanajstimi zadetki najboljši strelec PrveLige Telekom Slovenije, David Bunderla pa naj bi se "vijolicam" na pripravah na Hrvaškem pridružil tudi brazilski napadalec Marcos Magno Morales Tavares.

Sicer pa se bodo izbranci Branka Horjaka na hrvaških nogometnih zelenicah v prijateljskem srečanju v torek pomerili s Šibenikom, v četrtek pa naj bi se srečali še z velenjskim Rudarjem.

Ne spreglejte