Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 5. 2021,
12.38

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,03

Natisni članek

Sporting Lizbona Juventus Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Torek, 4. 5. 2021, 12.38

2 leti, 11 mesecev

Presenečenje: se Ronaldo res vrača h koreninam?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,03
Cristiano Ronaldo | Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo naj bi v Juventusu vztrajal še prihodnjo sezono, potem pa naj bi se vrnil v lizbonski Sporting, kjer je začel kariero. | Foto Guliverimage

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo naj bi v Juventusu vztrajal še prihodnjo sezono, potem pa naj bi se vrnil v lizbonski Sporting, kjer je začel kariero.

Foto: Guliverimage

Ugibanja o tem, kje naj bi v prihodnje igral portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, so vse glasnejša. A kot kaže, se od Juventusa letos še ne namerava posloviti, a ko se bo, se bo preselil v klub, ki ga še kako dobro pozna.

36-letni portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, ki mu z Juventusom tudi letos ni uspelo osvojiti lige prvakov, niti zmagati v italijanskem državnem prvenstvu, naj bi po besedah novinarja Claudia Raimondija v italijanskem klubu vztrajal do konca prihodnje sezone, kar mu narekuje tudi veljavna pogodba.

A že leto zatem naj bi preselil v nov klub, in to ne v enega od najuspešnejših, s katerimi so ga povezovali v preteklih mesecih, ampak v klub, kjer je začel svojo kariero in kjer se je kalil v mladinski vrsti, v lizbonski Sporting.

Maria Dolores dos Santos Aveiro, mama Cristiana Ronalda, je strastna navijačica Sportinga.  | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Maria Dolores dos Santos Aveiro, mama Cristiana Ronalda, je strastna navijačica Sportinga. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Italijanski mediji poročajo, da je namig verjetno kar pravi, saj je Ronaldo v Lizboni pred kratkim kupil luksuzno hišo, za katero je odštel šest milijonov evrov.

Ronaldo je zeleno-beli dres Sportinga nosil v sezoni 2002/2003, potem pa z 19 leti okrepil Manchester United. Za Sporting je odigral 31 tekem in dosegel pet golov ter prispeval pet asistenc. Sportingu se letos nasmiha naslov državnega prvaka in to po dolgih 20 letih čakanja.

Ne spreglejte