Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
13. 6. 2013,
11.41

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Inter Barcelona Samir Handanović Massimo Moratti

Četrtek, 13. 6. 2013, 11.41

4 leta, 4 mesece

Barcelona vztraja: za Handanovića ponuja 23 milijonov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Katalonski velikan še vztraja v boju za slovenskega vratarja Samirja Handanovića. Interju je poslal mikavno ponudbo. Za odkup Ljubljančana ponuja 23 milijonov, kar pa Milančanom ne zadošča.

Ko se je zgodba o katalonskem snubcu in najboljšem slovenskem vratarju v zadnjih tednih malce polegla ter so se med kandidati za novega vratarja Barcelone pojavljala druga imena, pa se je katalonsko-ljubljanska naveza znova pojavila na naslovnicah. Po poročanju časnika La Gazzetta dello Sport je predsednik Interja Massimo Moratti nedavno prejel klic iz Barcelone, tema pogovora pa je bil ravno 28-letni Ljubljančan. Barcelona vztrajno išče naslednika Victorja Valdesa, med najbolj resnimi kandidati za eno najbolj mikavnih mest pa ostaja tudi Samir Handanović. Španski prvak naj bi željo, da bi pridobil nekdanjega kapetana slovenske izbrane vrste, ki si je v tekmovalni sezoni 2012/13 navkljub neuspehu Interja prislužil visoke ocene, podkrepil s 23 milijoni evrov. Ponujena vsota pa Morattija ni zadovoljila. Napovedal je, da si bo vzel čas za razmislek, a tudi med vrsticami že poslal sporočilo, da je lahko "Sarma" naprodaj le za 30 milijonov ali več. Je pa katalonsko-ljubljanska zgodba doživela pomembno nadaljevanje, saj sta velikana iz Barcelone in Milana stopila v neposreden stik in se začela pogovarjati o možni prodaji prvega vratarja. Če bi stekla, bi Slovenija dočakala najbogatejši prestop v zgodovini. Z njim se spogleduje že Josip Iličić, saj ga je Palermo pripravljen prodati za vsaj 15 milijonov evrov. Toliko pa za slovenskega nogometaša ni odštel še nihče. Kaj šele dvakrat več, kot želi Inter iztržiti za mlajšega izmed bratrancev Handanović …

Moratti se v zadnjih dneh ubada tudi s tem, ali bo žezlo pri milanskem klubu predal bogatemu Indonezijcu Ericku Thohirju. Azijski tajkun naj bi ponujal slabih 400 milijonov ameriških dolarjev za nakup 80 odstotkov klubskih delnic, kar pa je Moratti zanikal in pojasnil, da bi lahko s Thohirjem sklenili posel o nakupu petine delnic.

Ne spreglejte