Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 8. 2018,
22.57

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

Natisni članek

Manchester United Chelsea Arsenal Liverpool Manchester City angleško prvenstvo

Ponedeljek, 27. 8. 2018, 22.57

5 let, 8 mesecev

Angleško prvenstvo, 3. krog

Londončani so se poigrali z rdečimi vragi, evrogol Afričana #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20
ManU Tottenham | V derbiju kroga se je Tottenham poigral z Manchestrom Unitedom. | Foto Reuters

V derbiju kroga se je Tottenham poigral z Manchestrom Unitedom.

Foto: Reuters

V derbiju kroga angleškega nogometnega prvenstva sta se na Old Traffordu pomerila Manchester United in Tottenham, zmage s 3:0 pa so se veselili Londončani. Nogometaši Watforda so pred domačimi gledalci z 2:1 premagal Crystal Palace, vknjižili še tretjo zmago na teh tekmah in skočili pod vrh. Tudi Chelsea po treh tekmah ostaja stoodstoten, pri Newcastlu so slavili z 2:1. Fulham je s 4:2 odpravil Burnley, že na uvodu je za evrogol poskrbel Jean Michael Seri.

V derbiju kroga na Old Traffordu je Manchester United pokleknil pred Tottenhamom. Londončani so zmagali s 3:0, dva gola je zabil Brazilec Lucas, enega pa neustavljivi angleški ostrostrelec Harry Kane. Jose Mourinho je doživel najtežji domač poraz v karieri.

Na nedeljskem obračunu med Fulhamom in Burnleyjem so gledalci že v četrti minuti videli evrogol vezista Fulhama Jeana Michaela Serija, ki je z odlično odmerjenim strelom gostiteljem priskrbel hitro vodstvo. 

Zadetek Jeana Michaela Serija:

Tretji krog angleškega prvenstva se je začel z zanimivo tekmo med novincem v ligi Wolvesom in aktualnim prvakom Man Cityjem, ki je z rušilno močjo začel tudi to sezono.Tokrat je proti Volkovom iztržil le remi (1:1). 

Prvi zadetek za Wolves je v 57. minuti dosegel je Willy Boly, sodniki pa niso videli, da je zadel z roko. Izenačujoči gol za City je v 69. minuti dal Laporte. Manchester City je po treh krogih angleškega prvenstva zbral dve zmagi in en remi.

Arsenal je po dveh porazih dosegel prvo zmago v sezoni. Mestnega rivala West Ham je premagal z izidom 3:1. Jon Gorenc Stanković ni dobil priložnosti za Huddersfield Town. 

Huddersfield Town je doma brez zadetkov remiziral proti Cardiff Cityju in prišel do prve točke v sezoni, tokrat pa priložnosti za igro ni dočakal Jon Gorenc Stanković. Mladi branilec, ki je pred tednom dni postal sedmi Slovenec v angleški premier ligi, je vso tekmo presedel na klopi za rezerve.

Uspešno igranje nadaljujejo nogometaši Liverpoola. Ti so dosegli tretjo zaporedno zmago v prvenstvu. Tokrat so z izidom 1:0 premagali Brighton. Edini zadetek na tekmi je v 23. minuti dosegel Mohamed Salah.

Najboljši strelci:

3 - Agüero (Man City), Mane (Liverpool), Richarlison (Everton), Lucas (Tottenham), Mitrović (Fulham), Pereyra (Watford),
2 - Salah (Liverpool), Walcott (Everton), Wilson (Bournemouth), Pedro (Chelsea), Pogba (Man Utd), Kane (Tottenham), Arnautović (West Ham), Joselu (Newcastle), Tarkowski (Burnley), Zaha (Crystal Palace) 
1 - ..
.

Ne spreglejte