Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 9. 2014,
1.09

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Carlo Ancelotti Real Madrid Basel liga prvakov liga prvakov Gareth Bale

Sreda, 17. 9. 2014, 1.09

8 let

Ancelotti po petardi v Madridu: Nehajte nam žvižgati

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ni kaj, madridski Real, branilec naslova, se je po porazu proti Atleticu v domačem prvenstvu odzval v slogu in s kar 5:1 odpihnil švicarskega prvaka, Basel.

Kljub prevladi in odlični predstavi Reala je bilo na mogočnem Santiagu Bernabeuu slišati kar nekaj žvižgov, ki so bili bolj kot ne odraz razočaranja po porazu proti mestnim rivalom. Ti so bili še posebej glasni, ko je bil pri žogi vratar in kapetan Iker Casillas, to pa je zelo zmotilo trenerja Madridčanov Carla Ancelottija. To je po tekmi tudi javno povedal: "Pred tekmo sem odločno dejal, da ne bom govoril o naših vratarjih. Iker je moja prva izbira, konec debate. Moje delo je, da opazujem, kaj moji nogometaši počnejo na igrišču. Moram reči, da sem z Ikerjem več kot zadovoljen. Žvižgi na njegov račun so vse prej kot vmesni. Vem, da je to peščica posameznikov, ki jih v prihodnje ne bomo niti slišali, saj jih bodo ostali preglasili s petjem in navijanjem."

Za Real so se med strelce vpisali vsi napadalno usmerjeni igralci, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, James Rodriguez in Karim Benzema, prvi zadetek pa so si Švicarji dali sami. "Po porazu konec tedna smo odlično reagirali. Tekma je bila videti lahka, a zgolj zato, ker smo bili mi tako superiorni. Pritiskali smo na nasprotnika in igrali odličen nogomet," je še dodal izkušeni italijanski strokovnjak.

Bale: Dokazali, da nas ne gre odpisati

Nekaj besed je po tekmi sedmi sili zaupal tudi strelec drugega zadetka Gareth Bale: "Vedeli smo, da se moramo odzvati po slabi predstavi v španskem prvenstvu. To nam je uspelo. Ljudem smo na najlepši možen način pokazali, da nas ne gre odpisati. Moramo se vrniti na zmagovalne tirnice in tak rezultat nam bo pri tem cilju le pomagal."

Ne spreglejte