Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 1. 2016,
21.41

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

New York Knicks Saša Vujačić

Sreda, 27. 1. 2016, 21.41

7 let, 12 mesecev

Vujačić drugi strelec New Yorka, Torontu deseta zaporedna zmaga

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
V ligi NBA je bilo na sporedu šest tekem. Na delu je bil tudi Saša Vujačić, ki je zelo dobro izkoristil minute, ki mu jih je namenil trener, a to je bilo na koncu premalo za zmago nad Torontom.

V košarkarski ligi NBA je bilo v noči na petek na sporedu šest tekem. New York Knicks, za katere igra Saša Vujačić, so v gosteh igrali proti Toronto Raptors. Na koncu so tekmo z izidom 103:93 dobili domači košarkarji, ki so dosegli še deseto zaporedno zmago.

Zelo dobro je svoje minute izkoristil slovenski košarkar Saša Vujačić. Mariborčan je na igrišču preživel dobrih 24 minut, ob tem pa v svojo statistiko vpisal trinajst točk, šest skokov in dve podaji. Njegov met iz igre je bil 5:10, polovičen uspeh (3:6) pa je imel tudi pri metu za tri točke.

Pri Torontu sta bila najbolj razpoložena DeMar DeRozan in Kyle Lowry. Oba sta prispevala po 26 točk.

Toronto je zmago napovedal v drugi četrtini, ko je povedel za 14 točk in vedno našel odgovor na uspešne mete New Yorka. Tudi v zadnji četrtini, ko so gostje zaostanek znižali na sedem točk, in pa slabi dve minuti pred koncem, ko je Vujačić zadel trojko za –8. "Preprosto nismo storili dovolj za zmago, ne glede na to, s kom smo igrali. Gre za popolnoma preproste stvari. Zgrešili smo preveč prostih metov in Torontu dovolili skok v napadu," je po tekmi menil trener New Yorka Derek Fisher.

Chicago v gosteh premagal Los Angeles Lakers

Nov poraz je doživela Atlanta, ki je izgubila proti Indiana Pacers z 92:111. Odločilna je bila zadnja četrtina, ko je Indiana v zadnjih petih minutah in pol dosegla delni izid 23:2. Pri Atlanti je bil z 20 točkami najbolj učinkovit Jeff Teague z 20 koši, za Indiano jih je Monta Ellis dosegel 25.

Washington je doma izgubil proti Denverju s 113:117. Gostitelji so v zadnjem delu vseskozi lovili zaostanek, na 91. točki izenačili, a niso prevzeli pobude in dokončno obrnili poteka srečanja. Pri gostih je s 26 točkami izstopal Danilo Gallinari. Memphis je ugnal Milawukee s 103:83, v zadnjem delu pa je razlika znašala že 25 točk. Jeff Green za zmagovalce in Greg Monroe za poražence sta dosegla po 21 točk.

New Orleans je ugnal Sacramento s 114:105, temeljni kamen za zmago pa so gostitelji položili v prvi četrtini, ki so jo dobili s 37:19. V drugi četrtini je prednost narasla celo na 42:23 in gostje so do konca lovili zaostanek. Ryan Anderson je za zmagovalce dal 36 točk, 25 jih je dodal Jrue Holiday. Po 26 točk sta za Sacramento dosegla DeMarcus Cousins in Ben McLemore.

Los Angeles Lakers so doma izgubili s Chicago Bulls z 91:101. Jimmy Butler je dosegel 26 točk in 10 podaj za Chicago, izredno razpoložen je bil z drugim dvojnim dvojčkom na tekmi tudi njegov katalonski soigralec Pau Gasol z 21 točkami in 12 skoki.

Ne spreglejte