Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 6. 2023,
9.19

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Telemach

Natisni članek

advertorial Goran Dragić Goran Dragić Luka Dončić Luka Dončić Telemach nagradna igra košarka

Petek, 30. 6. 2023, 9.19

2 meseca, 2 tedna

Osvojite VIP srečanje s slovensko košarkarsko reprezentanco in še več super nagrad

Velika nagradna igra za ljubitelje košarke

Vsebino omogoča Telemach

Napeta akcija na igrišču, ki vam dviguje pritisk in kocine. Nabito polna dvorana, osvetljeno igrišče in občutek enosti, ko skupaj z množico navijate, zadržujete dih in grizete nohte, ki se na koncu prelevi v evforijo ob nepozabnem metu in košu. Vam srce bije za našo košarkarsko reprezentanco? Potem te priložnosti ne smete zamuditi!

Telemach_nagradna igra | Foto: Telemach Foto: Telemach

Meet & Greet s slovensko košarkarsko reprezentanco!

Telemach Slovenija pripravlja poslastico, pravi spektakel za vse, ki podpiramo slovenske košarkarje. V Stožicah, 2. 8., se bodo naši asi v pripravljalni tekmi pomerili z Grki. Če si želite videti spopad superzvezdnikov Luke Dončića in Janisa Andetokumba v živo, pa imate zdaj še posebno priložnost!

Sodelujte v Telemachovi VELIKI NAGRADNI IGRI in se potegujte za vrhunske nagrade: VIP srečanje s slovensko košarkarsko reprezentanco, vstopnice za tekmo SLOVENIJA : GRČIJA, podpisano košarkarsko žogo in še več. Zagotovo nagrade, ki jih bo marsikdo vesel! KLIKNITE IN SODELUJTE.

Slovenija Madžarska Zoran Dragić Luka Dončić | Foto: Vid Ponikvar Foto: Vid Ponikvar

S Telemachom do VIP-doživetja

Telemach je že leta 2004 postal generalni sponzor Košarkarske zveze Slovenije, do 2016 pa je bil tudi nosilec imena državnega prvenstva – takrat Lige Telemach. V vsem tem času so se z reprezentanco veselili številnih uspehov tako na prijateljskih tekmah kot na največjih mednarodnih tekmovanjih. Zdaj tudi vam ponujajo priložnost spoznati naše košarkarske gladiatorje, zato ne zamudite te fantastične priložnosti, odgovorite na nagradno vprašanje in uživajte v izjemnem doživetju! Vsi sodelujoči pa prejmejo 15 % popusta ob naslednjem nakupu v spletni trgovini Stadion Shop.

Ne spreglejte