Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 9. 2022,
16.26

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Ne se šparat EuroBasket košarka SPAR PR članek

Četrtek, 1. 9. 2022, 16.26

1 leto, 7 mesecev

Eurobasket se začenja

Navijajte skupaj s Sparom!

Oglasno sporočilo

V Sparu verjamejo v slovensko košarko in njeno povezovalno moč, zato so ponosni sponzor moške članske košarkarske reprezentance, ki Slovenijo zastopa na Eurobasketu v Nemčiji. Ustvarili so posebne navijaške majice za vso družino. Pozabili pa niso niti na okusne navijaške prigrizke. Navijači, pripravite se, zdaj gre zares!

Spar_Siol - naslovna_1_v2 | Foto:

Obvezna navijaška oprema

V luči letošnjega dogajanja na košarkarskem parketu je Spar v sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije ustvaril nepogrešljiv navijaški pripomoček za letošnji Eurobasket – posebne navijaške majice "Ne se šparat" za vso družino. Nanje lahko za 5 evrov natisnete svoje ime ali priimek ter jih na ta način personalizirate. Oblecite svojo majico in poskrbite za dodatno mero evforije, bodisi na navijaški tribuni bodisi pred domačimi televizijskimi sprejemniki. Pripravljeni na navijanje? Gremo, Slovenija!

Spar_Siol - 2_v2 | Foto:

Malica za navijače

Spar je poskrbel tudi za okusne navijaške prigrizke. Na Sparovih policah poiščite tako imenovano Sparovo peterko iz linije izdelkov Spar To Go. Med njimi boste našli Pick&Roll wrap s prekajenim lososom, sendvič Čista trojka, MVP skodelico s piščancem, All-star peresnike s pršutom in Time out skodelico – Buddha vegan skodelico z nizko vsebnostjo nasičenih maščob in soli. Recepte zanje je pripravil certificiran osebni trener Blaž Mihev, katerega recepte najdete tudi na Sparovem Instagram profilu @spar.si in naši kulinarični spletni strani Jedel bi. Pa dober tek!

RD2_8192 - (Rok Dezelak RD2.si) | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je SPAR SLOVENIJA D. O. O.

Ne spreglejte