Ali so se Boštjanu Nachbarju odprla vrata?

Jasno je: Real Betis bo tudi v prihodnji sezoni član španskega prvenstva, pa čeprav je lani izpadel iz prve lige. Vodstvo tekmovanja je sporočilo, da je klub iz Seville po vsega 89 dneh spet postal prvokategornik in zapolnil 18. mesto v elitnem španskem prvenstvu. Zdaj lahko le ugibamo, kdaj se bo ime Boštjana Nachbarja spet pojavilo na seznamu igralcev.

Real Betis bo kljub izpadu ostal med najboljšimi klubi v španski ligi. Ali to pomeni, da bo za klub iz Andaluzije spet igral tudi Boštjan Nachbar?

Real Betis bo kljub izpadu ostal med najboljšimi klubi v španski ligi. Ali to pomeni, da bo za klub iz Andaluzije spet igral tudi Boštjan Nachbar? Foto: Urban Urbanc/Sportida

Slovenski košarkar Boštjan Nachbar je pred časom namignil, da bo kariero nadaljeval, le če bo dobil prostor v pravem okolju. Ker se je namigovalo, da bo Real Betis nadaljeval prvoligaško zgodbo, čeprav je izpadel iz elitnega tekmovanja v Španiji, je zdaj za nekdanjega slovenskega reprezentanta ta klub spet aktualen.

Sevilla je to priložnost dobila (za je glasovalo devet, proti pa sedem članov združenja lige), špansko prvenstvo pa bo po novem štelo 18 članov. S tem so se Nachbarju odprla vrata v klub, v katerem se odlično počuti.

Hčerki v tem mestu obiskujeta šolo, z družino se je v zadnjih dveh letih tam povsem ustalil, saj jim je andaluzijski način življenja zlezel pod kožo. Boki je že konec aprila v intervjuju za Sportal namignil, da bi rad še eno sezono igral pri Real Betisu, če bo le zadržal prvoligaški status. Želje po selitvi v drug klub ni imel.

Prav tako ni želel končati kariere in zgodbe s klubom iz Seville s poškodbo, ki se mu je pripetila tik ob koncu sezone, ko se je Real Betis krčevito boril za obstanek.

In ker se 37-letni košarkar z bogatimi izkušnjami zavzeto pripravlja, lahko le ugibamo, kdaj bomo njegovo ime zagledali na seznamu novih starih članov Real Betisa.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano