Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
26. 10. 2024,
9.33

Osveženo pred

1 dan, 21 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,29

Natisni članek

Natisni članek

pevec zabava Wout van Aert

Sobota, 26. 10. 2024, 9.33

1 dan, 21 ur

Wout van Aert kot veverica v glasbeni oddaji: Razen žene ni vedel nihče #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,29
wout

Belgijski kolesarski zvezdnik Wout van Aert si je po naporni sezoni, v kateri je utrpel tudi dva huda padca, ki sta ga za nekaj časa oddaljila od dirk, privoščil nekaj časa za sprostitev. In to kakšno! V zabavni oddaji The Masked Singer (Pevec pod masko) si je oblekel kostum veverice in se pogumno predstavil s skladbo Song 2 angleške zasedbe Blur.

Wout van Aert, oblečen v kostum veverice, je bil poseben gost oddaje The Masked Singer. Ko je včeraj snel masko in razkril svojo identiteto, je bil nasmejan do ušes. "Zelo sem se veselil tega, hkrati pa me je bilo tudi strah," je priznal zvezdnik kolesarske ekipe Visma | Lease a Bike. "Zato sem se tega sploh lotil. Ker je to nekaj izven moje cone udobje, nekaj kar narediš enkrat v življenju, kajne?"

Povedal je še, da je skrivnost, da bo nastopil v zabavni oddaji, zadržal skoraj samo zase. "Nihče razen moje žene ni vedel za to. Vedel sem, da bom oblečen v veverico, ampak ko sem prvič videl kostum, sem si rekel 'Kaj za vraga!'. Pričakoval sem nekaj v stilu luštnega medvedka, ne pa obleko iz lateksa v stilu Supermana," se je zabaval van Aert, ki so ga gledalci razkrinkali že po prvem nastopu. Izdal naj bi ga opis, da je oče dveh otrok, da ima malo časa in ogromno zmag, še najbolj pa naj bi ga izdal njegov glas.

Preberite še:

Urška Žigart
Sportal "Tadej misli, da jaz več žrtvujem za najino skupno življenje kot on, vendar to ne drži"
Jonas Vingegaard, Tadej Pogačar, TDF 2024
Sportal Vingegaard ne izgublja časa, ampak na polno trenira
Ne spreglejte