Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 8. 2011,
20.28

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Andrej Hebar Jean Philippe Lamoureux

Ponedeljek, 1. 8. 2011, 20.28

1 leto, 1 mesec

''Zmaji'' v novo sezono štartali tudi s Hebarjem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Podobno kot večina moštev EBEL so tudi ljubljanski ''oklepniki'' začeli s pripravami na novo sezono v ponedeljek. V Tivoliju pa bo tudi v novi sezoni nastanjen Andrej Hebar, ki je podaljšal pogodbo.

V ponedeljkovih popoldanskih urah so se za ''zeleno-bele'' končale počitnice, saj so opravili prvi trening na ledu, od torka naprej pa jih čakata dva treninga dnevno. V Tivoliju je bilo nekaj novih obrazov, vratar Jean-Philippe Lamoureux in branilca Scott Hotham ter Jamie Fraser, medtem ko se bo Brad Cole pridružil novim soigralcem v prihodnjih dneh. Vodstvo pa še vedno išče tujega centra, med kandidati pa naj ne bi bilo več Matta Higginsa.

Ob že znanih obrazih pa je bil prvi dan priprav tudi Andrej Hebar, ki je podaljšal pogodbo in bo tudi v novi sezoni nosil dres Olimpije. ''Danes smo podpisali pogodbo, kar me zelo veseli, saj sem v Olimpiji želel ostati že od samega začetka,'' je za začetek dejal 26-letni napadalec, nato pa nadaljeval: ''Upam, da bom popravil vtis iz prejšnje sezone, ko sem si zelo želel pomagati Olimpiji pri doseganju ciljev, vendar pa se je zaradi spleta okoliščin zgodilo, kar se je zgodilo.''

Hebar pozdravlja vstop Znojma

Hokejiste iz slovenske prestolnice pred začetkom sezone čaka osem pripravljalnih obračunov, že naslednji teden bodo odpotovali na močan turnir na Slovaško v Zvolen, kjer se bodo ob domačinih pomerili še s Sokolom iz Kijeva in češkim Chomutovom. Pripravljalne tekme bodo dober test pred začetkom, da se igralci uigrajo, saj bo v tej sezoni po vstopu Znojma konkurenca za vstop v končnico EBEL še hujša.

''Ko sem igral na Češkem, je Znojmo nastopal v najvišjem razredu njihovega prvenstva. Gre za kakovostno ekipo. Sodeč po seznamu igralcev, ki bodo v novi sezoni nosili njihov dres, lahko rečem, da bo šlo za konkurenčno moštvo. Veselim se že obračunov z Znojmom, zato njihov prihod pozdravljam,'' je o novem predstavniku EBEL dejal ''Hebi'', ki je na Češkem preživel štiri sezone.

Snidenja s starimi in tudi novimi soigralci pa se je razveselil tudi kapetan Žiga Pance, ki je pred prvim treningom na ledu dejal: ''Malo počitnic pride vedno prav, vendar pa mislim, da je večina ekipe komaj čakala, da znova stopi na led po daljšem premoru.''

Ne spreglejte