Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
17. 8. 2014,
11.33

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

legionarji Rok Tičar Žiga Jeglič Slovan Bratislava Luka Gračnar Red Bull Salzburg Miha Verlič Graz 99ers Jurij Repe Boštjan Goličič Mitja Robar Luka Vidmar Mlada Boleslav

Nedelja, 17. 8. 2014, 11.33

8 let

Salzburg poteptal norveške prvake, Gračnar brez prejetega zadetka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Hokejisti iz Salzburga so v vratih Stavangerja zanetili petardo, Luka Gračnar je mrežo ohranil nedotaknjeno. Na turnirju na Slovaškem gre dobro od rok klubu slovenskega dvojca Robar-Vidmar.

Za Salzburgom, ki je povsem nadigral norveške prvake Stavanger Oilers, je odličen večer. Rdeči biki, med vratnicama katerih je 30 minut preživel Luka Gračnar, so petkrat zatresli mrežo Vikingov, njihova pa je celotno tekmo mirovala.

Še eno moštvo iz lige EBEL s Slovencem v svojih vrstah je bilo na delu v soboto. Gradec Mihe Verliča, ki ga ni bilo v kadru, je po porazu proti Stavangerju tokrat z nogometnih 0:1 izgubil z aktualnim nemškim prvakom Ingolstadtom.

Žiga Jeglič in Rok Tičar sta se s KHL-ovcem Slovan Bratislava veselila po izvajanju kazenskih strelov, njuno moštvo je namreč po loteriji s 3:2 premagalo švicarskega prvoligaša Lugano.

Mlada Boleslav, tokrat s celotno slovensko posadko – Mitja Robar in Luka Vidmar –, nadaljuje dobre predstave na turnirju na Slovaškem. Češki klub je s 3:1 odpravil nasprotnika iz elitne lige HK Hradec Kralove. Moštvo iz druge češke lige AZ Havirov, pri katerem domuje branilec Jurij Repe – tokrat ga ni bilo v postavi –, je s 5:3 premagalo Opavo in s tretjo zmago osvojilo turnir Poruba.

Novi glavni trener Briancona Edo Terglav je na klopi aktualnih prvakov, za katere igrata Gašper Cerkovnik in Jaka Ankerst, debitiral z zmago s 5:3 nad Lyonom.

Francoski Gap, h kateremu se je po osvojitvi naslova francoskega prvaka z Brianconom preselil Boštjan Goličič, se je zoperstavil neugodnemu tekmecu, in sicer aktualnemu prvaku lige VHL Karagandi. Francozi so proti Kazahstancem vknjižili minimalni poraz z 1:2.

Ne spreglejte