Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 9. 2014,
20.25

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
liga KHL CSKA Moskva Jan Muršak Medveščak Zagreb Marcel Rodman Slovan Bratislava Žiga Jeglič Rok Tičar

Natisni članek

Torek, 23. 9. 2014, 20.25

8 let, 3 mesece

Medveščak močnejši od Slovana, na "slovenskem dvoboju" le Jeglič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Zagrebški medvedi so v Bratislavi slavili s 4:1 in se odlepili z dna lestvice. Že v torek so si Jan Muršak, prispeval je podajo, in soigralci CSKA priigrali sedmo zmago na osmih tekmah sezone.

Slovan Bratislava Žige Jegliča in Roka Tičarja, ki mu po novem poveljuje finski trener Petri Matikainen, je gostil Medveščak Marcela Rodmana. Tretje zmage v sezoni so se s 4:1 veselili Zagrebčani, ki bodo v petek na domačem terenu gostili prav Slovan. Od slovenske trojice je tokrat zaigral le Jeglič, na ledu je preživel 21 minut in pol, sprožil en strel, si prislužil eno malo kazen in dobil dva od treh sodniških metov. Medveščak se je po zmagi s 14. mesta povzpel na 11. mesto zahodne konference, medtem ko je Slovan padel na deveto.

Moskovski CSKA je zbiranje zmag in točk nadaljeval že v torek, ko mu je nasproti stala ekipa, ki je v letošnji sezoni zbrala zgolj štiri točke in zaseda zadnje mesto Kontinentalne hokejske lige. Jan Muršak in druščina sta Lado Togliati dokončno strla v zadnjem delu, ko sta vodstvo 1:0 iz drugega dela zvišala na končnih 3:0. Svoj delež k zmagi je prispeval tudi naš napadalec, ki je podal za 2:0 in je s šestimi zadetki in štirimi podajami na osmih tekmah še vedno najučinkovitejši igralec slovitega kluba. Ta trenutno zaseda drugo mesto zahodne konference.

Ne spreglejte