Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
25. 5. 2013,
20.33

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Matevž Kamnik slovenska odbojkarska reprezentanca

Sobota, 25. 5. 2013, 20.33

8 let

Matevž Kamnik: Tokrat smo stopili skupaj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Z zmago in boljšo igro slovenske reprezentance je bil zadovoljen tudi Matevž Kamnik, ki je bil ponovno eden boljših mož na igrišču.

Kako je videl tekmo odličen bloker, ki je nazadnje branil barve nemškega Generali Unterhachinga, za zdaj pa se še ne ve, kje bo Mariborčan nadaljeval svojo klubsko kariero? "Madžari so bili zagotovo boljši, kot so bili v petek Izraelci, vseeno pa smo do zmage prišli na lažji način. Moram reči, da smo tokrat stopili skupaj in odigrali približno tako, kot smo se dogovorili in želeli. Pojavlja se še nekaj nihanj, prisotne so še manjše napakice, ki jih bomo skušali čim hitreje odpraviti."

V petek ja Kamnik dosegel deset točk, proti Madžarom dve manj, a vseeno lahko njegovo igro ocenimo z odlično. "Blok v povezavi z obrambo bi lahko deloval bolje, tukaj imamo še rezerve, tukaj smo še dokaj šibki, a morate vedeti, da so tudi Madžari igrali veliko boljše kot proti Moldaviji. Žoge so letele od vse povsod. Čestitke tudi Madžarom za prikazano, igrali so zelo dobro, ciljali so konice prstov, na srečo smo tokrat bili veliko boljši kot v petek in tekmo obrnili sebi v prid," še dodaja Kamnik, ki s prstom še vedno kaže na slovenski začetni udarec, ki pa je bil roko na srce veliko boljši kot proti Izraelu. "Menim, da je bilo storjenih še vedno preveč napak. Veliko bolje bi bilo, če bi kdaj pa kdaj potegnili zavoro in malce manj tvegali pri začetnem udarcu. Bolje je, da nasprotnik sam doseže točke, kot pa da ji jo podariš. To so te malenkosti, ki bodo morale izginiti do tekem, ko nam bodo nasproti stale boljše ekipe." Slovenci so na tekmi proti Madžarom zgrešili 11 servisom, a so jih tokrat na nasprotni strani prekašali Madžari, ki so v mrežo ali avt poslali 17 žog.

Napoved pred Moldavijo? ''Gremo na zmago, saj nam le nove tri točke zagotavljajo prvo mesto in uvrstitev v tretji krog kvalifikacij."

Ne spreglejte