Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
21. 1. 2015,
22.34

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

odbojka 1 DOL Panvita Pomgrad Salonit Anhovo Calcit Volleyball ACH Volley

Sreda, 21. 1. 2015, 22.34

8 let

Kamničani osvojili Tivoli: ACH Volley prvič v sezoni na kolenih (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
ACH Volley je ravno v zadnjem krogu modre skupine v 1. DOL prvič v sezoni klonil v domačih tekmovanjih. V Tivoliju jih je z 2:3 premagal Calcit. Zmaji so vseeno osvojili prvo mesto.

"Ko smo povedli z 2:0 v nizih in si zagotovili prvo mesto v modri skupini, smo se energijsko izklopili in potem skorajda nismo več igrali. To ni bila ne stvar taktike ne česa drugega, temveč energije, ki je ni bilo več. Cilj modre skupine je, da si na koncu v njej prvi in imaš prednost domačega igrišča. To smo si zagotovili. V igri smo napredovali, kar velja sicer le za prva dva niza, vendar bo treba zdržati tri nize," po tekmi ni delal večje drame, Bogdan Kotnik, trener ACH Volleyja.

Pričakovano veliko boljše volje pa je bil po slavju v Tivoliju vesel, Marko Brumen, trener Calcit Volleyballa: "Že dolgo vemo, da v primeru navdahnjene igre lahko premagamo tudi ACH Volley, čeprav je res, da so domačini potem ko so povedli z 2:0 v nizih nekoliko popustili, saj so že vedeli, da bodo modro skupino končali na prvem mestu. Ljubljančani niso bili več tako agresivni, kar smo mi izkoristili in vzeli, kar so nam ponudili. Za nas je popolnoma vseeno, s katerega mesta začenjamo končnico državnega prvenstva. Naš cilj je najmanj finale končnice in za pot do njega bo treba premagati vse svoje nasprotnike, tako da je popolnoma vseeno, s kom bomo igrali v četrtfinalu končnice ter potem v polfinalu."

Zadnji krog se je končal s tekmo v Novem mestu, kjer je Salonit brez težav, s 3:0 odpravil Krko. Ta se je bo v četrtfinalu pomerila z odbojkarji Panvite, medtem ko bo Salonitu nasproti stal Astec Triglav.

Ne spreglejte