Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Petek,
31. 7. 2015,
9.54

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ljubljana Beach Volley Challenge Monika Potokar Erika Fabjan

Petek, 31. 7. 2015, 9.54

8 let

Erika odločna: Z Moniko želiva iti do konca

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Erika Fabjan, ob Nejcu Zemljaku glavna promotorka ljubljanskega odbojkarskega turnirja, se bo v boj za najvišja mesta podala z dolgoletno prijateljico Moniko Potokar.

Erika je lani kar s kavča prišla že na krstni turnir, kjer pa se je s svojo mlajšo sestro Katarino poslovila že po skupinskem delu. Ambient, atmosfera, ki jo je pričaral lanski turnir, so pri Eriki vzbudili željo, da se letošnjega, kjer seveda spet intenzivno sodeluje pri promociji, loti bolj resno, in to je tudi storila.

Pred časom se je za sodelovanje dogovorila z Moniko Potokar, o kateri ima le lepo mnenje. "Monika je zelo pozitivna oseba, malce tudi odštekana, a resnično mi je v veselje z njo igrati. Je skodrana luštna punca, skratka popolna partnerica pri odbojki na mivki," o Moniki meni Erika.

Težka skupina za Fabjanovo in Potokarjevo

"Že sama izbira soigralke govori, da gremo letos na turnir bolj resno. Monika je sicer odlična dvoranska odbojkarica, a glede na količino treninga na mivki se odlično znajde tudi tukaj. Je tudi bolj izkušena, kot je bila moja sestra Katarina, zato lahko tokrat bolj realno pričakujem dober rezultat," pravi Erika.

Kaj to konkretno pomeni? "Po pogovoru z Moniko sva hitro prišli do skupnega jezika. Obe želiva iti do konca, tako da pričakujeva finale," je kot iz topa izstrelila simpatična Dolenjka, ki se obenem zaveda, da slabih ekip na glavnem turnirju ni in bo prav vse treba vzeti povsem resno.

Fabjanova in Potokarjeva bosta nastopali v skupini C, kjer jima bo družbo delala tudi lanska zmagovalka Hrvatica Dalida Vernier (igrala bo z Nemko Martino Wagner) ter Avstrijki, ki sta si glavni turnir priborili v kvalifikacijah, Daniela Fankauser in Suzanne Kreuziegler. Eriko in Moniko si bo mogoče na Kongresnem trgu ogledati v akciji predvidoma okoli 13. ure, ko se bosta najverjetneje za napredovanje iz skupine udarili s hrvaško-nemško navezo.

Ne spreglejte