SiolNET. Sportal Drugi športi
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Davor Janžič med osmerico skozi šivankino uho

4

termometer

Kljub že zahtevnemu delu tekmovanja se naši tekmovalci uspešno pribijajo skozi ovire. Davor Janžič je u četrtfinalu natačnega zbijanja, dvojica je dobila obračun z Argentincema s 13:4.

Pred nastopom zadnje četverice tekmovalcev v natančnem zbijanju, med katerimi je bil tudi Davor Janžič, je bilo za zanesljivo uvrstitev v četrtfinale potrebnih 19 točk. Do pete pozicije jih je naš reprezentant zbral le 7. Na srečo jih je do konca 'nabral' še 11 in se z zadnjim zadetim balinom skozi šivankino uho uvrstil v četrtfinale. Najboljši je bil Daniele Grosso, ki je zgrešil le eno kroglo za štiri točke.

Po tem dramatičnem nastopu je bilo potrebno igrati še drugo 'partijo' dvojic proti mladima Argentincema Jonathanu Prioru in Nicoilasu Prettu. Njin odpor je bil na srečo precej mlačen, saj še nimata dovolj izkušenj, pa tudi taktično, skupaj z vodjo, še ne obvladata vrhunske 'scene'. Rezultat je potekal takole: 2:0, 3:1, 5:1, 8:1, 11:1, 12:1, 12:3 in 13:4. Tako sta se Davor in Dejan neposredno uvrstila med najboljših osem dvojic.

Zvečer ob 21.15 uri se bo Aleš Borčnik še enkrat potrudil, da bi se zavihtel v četfinale hitrostnega zbijanja, kar zanj ne bi smela biti pretežka naloga.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin