Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matej Podgoršek COVER1

Ponedeljek,
21. 11. 2011,
10.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Lewis Hamilton Ferrari Fernando Alonso

Ponedeljek, 21. 11. 2011, 10.51

8 let

"Hamilton pred senzacionalnim prestopom k Ferrariju"

Matej Podgoršek COVER1

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Česa vsega si rumeni tisk ne izmisli za večjo branost. "Lewis Hamilton čaka v vrsti za senzacionalen prestop k Ferrariju," piše Daily Mail. Da bi bil spet ekipni kolega Fernanda Alonsa?

Podobno kot so pred časom nemški rumeni mediji ugibali, da bo Nico Rosberg leta 2013 dirkal za Ferrari (pa je le dva dni kasneje podaljšal z Mercedesom), zdaj za Lewisa Hamiltona natolcuje britanski rumeni častnik Daily Mail.

"Hamilton je strmoglavil na lestvici formule 1 in ima sezono kontroverznosti in obupa. Srce mu je strla pevka Nicole Scherzinger. Njegove frustracije so se povečevale, ker je bil ekipni kolega Jenson Button hitrejši in zaradi zamere s Felipejem Masso," piše Daily Mail. Ker naj bi Hamilton obupal nad McLarnom, Ferrari pa nima več potrpljenja s Felipejem Masso, so tako pri omenjenem časniku prišli do teorije, da bo 26-letni nekdanji prvak prestopil k Ferrariju.

Da bi svojo povsem nepreverjeno, da ne rečemo kar izmišljeno zgodbico, vsaj malo podkrepili, so citirali nekdanjea dirkača in zdaj komentatorja na BBC-ju Davida Coultharda: "Felipe je prijeten fant, ki dirka s srcem, a ne kaže več forme, ki jo je imel pred nesrečo na Madžarskem pred dvema letoma. Ferrari nima druge izbire, kot da se ozre za kom drugim."

Vsi se še dobro spomnimo sezone 2007, ko sta se takrat ekipna kolega Hamilton in Fernando Alonso grdo gledala in se na koncu zaradi medsebojne bitke obrisala pod nosom za naslov prvaka. Alonso je po eni sami sezoni pri srebrnih tako odšel, le kdo bi torej bil tako drzen, da bi ju spet dal za moštvena kolega? Že res, da rdeči potrebujejo zamenjavo za vse slabšega Masso, a ob boku dvakratnemu prvaku res ni potreben še en super hiter zvezdnik in nekdanji prvak.

Realni izbiri za drugega dirkača Ferrarija od sezone 2013 naprej sta tako mlada Jules Bianchi in Sergio Perez. Še lani je bil to Robert Kubica - imel naj bi tudi podpisano predpogodbo, a je letos zaradi njegove nesreče niso obnovili.

Ne spreglejte