SiolNET. Slavni
2,70

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Za ikonično igralko usodne droge?

2,70

termometer

 | Foto: Reuters
Foto: Reuters

Carrie Fischer je imela za seboj dolgo in javno zgodovino boja z drogami in ravno te naj bi bile na koncu usodne za ikonično hollywoodsko igralko.

Približno mesec dni pred smrtjo je igralka po pripovedovanju prijateljev ponovno zapadla v svet drog. "Carrie je ponovno začela jemati droge približno okoli zahvalnega dne. Sam sem jo videl, ko je bila zadeta kot mina," je za ameriški tabloid Radar povedal vir. "Nekateri njeni prijatelji in jaz smo dvomili, da je bila kadarkoli zares brez drog in trezna, saj je imela zdravniško predpisana zdravila za zdravljenje njene bipolarne motnje, depresije in tesnobe," je dodal vir.

Neimenovani vir je izpodbijal trditve, da je imela 60-letna igralka svojo odvisnost - tudi od alkohola in kokaina - povsem pod nadzorom, preden je na letu iz Londona proti ZDA doživela hud srčni napad štiri dni pred svojo smrtjo 27. decembra.

Igralka je v zadnjih tednih promovirala najnovejši film Vojne zvezd, s katerim je pri 19 letih zaslovela z vlogo princese Leie. Med drugim je pred tedni priznala, da sta se pred desetletji na snemanju filma s soigralcem Harrisonom Fordom zapletla v kratko afero.

Dolga zgodovina zlorabe mamil

V preteklosti je hčerka igralke Debbie Reynolds (ta je hčerko preživela) ter pevca in igralca Eddija Fisherja (ta je svojo ženo zapustil za njeno najboljšo prijateljico Elizabeth Taylor) večkrat spregovorila o svojem težavnem boju z odvisnostjo od alkohola, LSD-ja, kokaina, heroina ter tablet.

Leta 2000 je v intervjuju priznala, da je bila med snemanjem filma Under The Rainbow leta 1981 "popolnoma nora. Bila sem na drogah, začela sem izgubljati ogromno teže. Nisem spala. Na snemanju sem imela napad".

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin