Z operacijami si je uničila obraz

Jane Fonda je dolga leta veljala za sinonim gracioznega staranja, a je podlegla in si s številnimi plastičnimi operacijami uničila obraz.

Legendarna igralka se je dolgo graciozno starala.

Legendarna igralka se je dolgo graciozno starala. Foto: Getty Images

Dvakratna dobitnica oskarja je konec lanskega decembra dopolnila 79 let. Proti staranju se je dolgo uspešno branila z manjšimi lepotnimi popravki, po besedah plastičnega kirurga Lyla Backa pa je v zadnjem času pretiravala s kozmetičnimi popravki. Back je za ameriški tabloid Radar ocenil, da je imela Fonda najmanj tri ali štiri obrazne liftinge.

Zaradi operacij je igralka videti kot marioneta, ocenjuje kirurg. Zaradi operacij je igralka videti kot marioneta, ocenjuje kirurg. Foto: Getty Images "A čez mejo je šla s polnilci v ličnicah. Gromozanski so in sploh niso v sorazmerju z njenim obrazom," je dejal kirurg, ki meni, da je zaradi prevelikih polnilcev spodnji del njenih ust nenaravno povešen in ji daje "videz marionete".

Ne dela ji usluge

"To je moteč trend v Hollywoodu. Nekoč so bile to velike prsi. Zdaj imajo vsi napihnjena lica in so videti grozno," je še dejal Back. Hkrati je omenil, da ima Fonda precej polnejše ustnice, medtem ko ji gub okoli njih niso odpravili: "Njen kirurg preveč pozornosti posveča enemu delu, preostanek njenega obraza pa je zato grozen. Hollywoodski legendi ne dela usluge."

Fonda, hči hollywoodske legende Henryja Fonde, je bila v 60. in 70. letih prejšnjega stoletja znana ne samo po igralski karieri, ampak tudi kot aktivistka in velika nasprotnica vojne v Vietnamu. V 80. letih je dobro unovčila veliko navdušenje nad videoposnetki telesnih vadb.

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • vivi / 10.06.2017. ob 19:56

    Posjetite ,,, CINEMAXREMONMOVIES-ORG ,,,,, Novo ažuriranje 2017

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.