SiolNET. Slavni
4,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Salome se je rešila dolga

4,05

termometer

salome
Foto: Bor Slana

Najbolj znana slovenska transseksualka Salome je po dvoletnem preizkusnem obdobju uspešno končala postopek osebnega stečaja.

Salome, ki se je pred leti imenovala Nenad Čuća Žentil, danes pa je Christa Žentiily, je pred leti zabredla v dolgove in pristala v osebnem stečaju. Dolgovala je približno osem tisočakov, ker pa je bila pridna, se je dolga rešila.

Christa, ki se je leta 2012 iz Ljubljane preselila v Maribor, ker v slovenski prestolnici ni našla dela, se je tako rešila velikega bremena.

Transseksualka, ki prihaja s hrvaškega otoka Rab, je v preteklosti večkrat spregovorila o svojih težavah, ki jih je imela zaradi svoje drugačnosti, leta 2009 pa je v svoji avtobiografiji z naslovom Novo rojstvo opisala svojo preobrazbo iz moškega v žensko.

Brez dlake na jeziku

V knjigi je opisala tudi svoje razmerje z vidnim slovenskim politikom: "V mislih imam svojega ljubimca z vidno in odgovorno funkcijo v gospodarstvu ter politiki, kar sem izvedela šele na koncu najine romance. Za njegov poklic sicer pravijo, da je v sorodu z najstarejšo obrtjo, in četudi sama nikoli nisem bila kurba, razen seveda v postelji, sem ga sprejela z odprtim srcem."

Salome oziroma Christa je v preteklosti brez dlake na jeziku spregovorila tudi o lepotnih kirurških posegih, za katere je dejala, da so nekaj povsem varnega in običajnega.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 20
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin