Modna oblikovalca s sarkazmom branita Melanio

V italijanski modni hiši Dolce & Gabbana nadaljujejo kampanjo, osredotočeno na ljudi, ki se ne strinjajo z njihovo odločitvijo, da bodo oblačili prvo damo ZDA Melanio Trump.

Med nedavnim evropskim obiskom je Melania večkrat izbrala kreacije znamke Dolce & Gabbana, med drugim tudi za obisk pri papežu. Nosila je tudi plašč z velikimi rožami, ki stane neverjetnih 51 tisoč dolarjev.

Med nedavnim evropskim obiskom je Melania večkrat izbrala kreacije znamke Dolce & Gabbana, med drugim tudi za obisk pri papežu. Nosila je tudi plašč z velikimi rožami, ki stane neverjetnih 51 tisoč dolarjev. Foto: Reuters

Razkošna italijanska znamka je ena izmed tistih, ki se ni pridružila pozivu k bojkotu oblačenja Melanie. Zdaj so izdelali bele majice z velikim napisom #Bojkotirajte z imenom znamke modne hiše in velikim rdečim srcem, ki jih prodajajo za 245 dolarjev.

Stefano Gabbana, polovica oblikovalskega dueta omenjene modne znamke, ki z veseljem oblači Sevničanko in je to večkrat zagovarjal, je ob začetku kampanje na Instagramu objavil kratek videoposnetek, zraven pa zapisal: "Vsi ljubitelji in vsi sovražniki podoživite #bojkotirajtedolcegabbana."

 

#boycottdolcegabbana ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇮🇹🇮🇹🇮🇹😂😂😂😂😂

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on

Domenico Dolce in Stefano Gabbana sta se znašla sredi polemik, potem ko je Bela hiša objavila uradni portret nove prve dame ZDA, na katerem je Melania oblečena v črn jopič znamke Dolce & Gabbana.

Gabbana je tedaj njeno fotografijo objavil na Instagramu, zraven pa zapisal: "Lepo #melaniatrump Hvala ti."

Melania je kreacijo italijanskega modnega dvojca izbrala tudi za obisk pri papežu Frančišku med nedavno evropsko turnejo. Gabbana je tudi tedaj na Instagaramu objavil fotografijo iz Vatikana in se zahvalil Melanii, zraven pa (sarkastično) dopisal: "Sovražniki!!!! Ne pozabite #bojkotirajdolcegabbana prosim."

 

❤️❤️❤️❤️❤️ #boycottdolcegabbana online

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on

 

❤️❤️❤️😂😂😍😍 #boycottdolcegabbana #fakenews #realtshirt ❤️❤️❤️🌏🌏🌏 online

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.