SiolNET. Siol Plus Dobra vest
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mlada arhitektka deli brezplačne nasvete za polepšanje doma

1

termometer

 | Foto:
Arhitektka Nina Štajner pripravlja brezplačno arhitekturno svetovanje za vse, ki bi radi osvežili ali prenovili svoj dom, pa ne vedo, kako se prenove lotiti.

Arhitektka Nina Štajner pripravlja brezplačno arhitekturno svetovanje za vse, ki bi radi osvežili ali prenovili svoj dom, pa ne vedo, kako se prenove lotiti.

"Včasih je dovolj, da zamenjamo starinsko svetilko ali dotrajano preprogo, in dom že deluje kot nov," meni arhitektka Nina Štajner in s tem odgovarja tudi na vprašanje, ali je za polepšanje doma nujno zapraviti veliko denarja.

Ideje za prenovo in osvežitev stanovanja Takšne in podobne dileme bo mlada arhitektka reševala na brezplačnih arhitekturnih svetovalnicah, ki bodo od 5. oktobra vsak ponedeljek popoldne potekale v Ljubljani.

Tisti, ki se bodo udeležili svetovalnih ur, bodo deležni individualnega svetovanja glede na prostore in želje. "Prejeli bodo konkretne nasvete glede razporeditve pohištva, ureditve prostora ter izbora materialov, barv in dodatkov," pravi Nina Štajner, ki je med drugim tudi stilistka, blogerka ter soustanoviteljica tržnice vintage oblačil in dodatkov Vintage Vikend.

Za vse, ki se v svojem domu ne počutijo dobro Komu priporoča obisk svetovalnice? "Vsem, ki se v svojem domu ne počutijo dobro, so naveličani pohištva in razmišljajo o osvežitvi, ne vedo pa, kako se lotiti zadeve," pravi Nina, ki bo skušala obiskovalcem svetovalnice pomagati premagati strah pred opremljanjem in stresom, ki ga prinese prenova ali stilska osvežitev doma.

Veliko ljudi se še vedno boji obrniti na arhitekta, bodisi zaradi stroškov bodisi zato, ker menijo, da se bodo s prenovo lahko uspešno spopadli sami. A strokovno oblikovan prostor lahko po Nininih besedah doprinese k dolgoročni kakovosti življenja in tudi znižanju bivanjskih stroškov.

Brezplačno arhitekturno svetovanje bo potekalo vsak ponedeljek od prvega oktobrskega med 17. in 19. uro v prodajalni z dodatki za dom Formadoma na Starem trgu 5 v Ljubljani. Svoj termin si lahko vsak rezervira prek spletnega naslova info@formadoma.eu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin