Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 6. 2017,
6.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek delnice borza

Torek, 20. 6. 2017, 6.00

6 let, 6 mesecev

Brezplačni priročnik "Kako trgovati s ceno delnice Tesla"

Oglasno sporočilo

Investitor in milijarder Ron Baron misli, da imajo delnice Tesla še veliko prostora za napredek. Za CNBC je dejal: "Mislim, da se bo dvignila na 500-600$ tekom naslednjega leta, in do leta 2020 bi lahko dosegla 1.000$." Trenutna cena delnice je okoli 380 dolarjev.

tesla | Foto:

Fortrade je za vse tiste, kateri so zainteresirani, da se naučijo trgovati s cenami delnic Tesla (takoimenovanimi CFD-ji) oziroma za tiste, ki vlagajo v sebe in si preprosto želijo razširiti svoje znanje, pripravil brezplačni priročnik "Kako trgovati s ceno delnice Tesla". Priročnik je prilagojen za vse ravni znanja in ga lahko naložite prek spodnje povezave.

Brezplačni priročnik “Kako trgovati s ceno delnice Tesla” prevzemite tukaj

Kot opomnik, v zadnjih 5 letih so se delnice družbe povečale za več kot 10-krat,.Letos februarja, potem ko je družba napovedala, da bo začela s proizvodnjo novega avtomobila Modela 3 so se povečale za več kot 40%

Zanimanje za ta model je doseglo nivo brez primere s ceno okoli 35.000 dolarjev brez davčnih olajšav in možnosti da doseže 345 kilometrov po eni polnitvi. Trenutno je okoli 400.000 ljudi že podpisalo prednaročilo za ta avto, kar je vplivalo da Tesla postavi zelo ambiciozne proizvodne cilje. Pričakuje se da bodo prvi avtomobili prišli do svojih kupcev že v juliju tega leta, nekaj testnih vozil pa je že mogoče opaziti na ulicah Kalifornije. Po besedah podjetja je v planu letna proizvodnja v višini 500.000 avtomobilov do leta 2018 in do leta 2020 se pričakuje, da bo letna proizvodnja dosegla milijon.

tesla | Foto:

Vsi avtomobili Model 3, bodo opremljeni z obveznim trdim diskom “hardverjem” za doseganje standarda petega nivoja avtonomije, kar pomeni, da bo avtomobil imel možnost da se vozi brez voznika, z avtopilotom. Ta možnost bo odklenjena samo v primeru, kadar bo kupec plačal premijo. V kolikor se ta možnost vklopi v predplacilu je cena 5.000 funtov, kasneje pa se dodatno placa 6.000 funtov.

Brezplačni priročnik “Kako trgovati s ceno delnice Tesla” prevzemite tukaj

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za Vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugdne za Vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne garancije glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično, vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Ne spreglejte