SiolNET. Posel danes Novice
2,41

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V Ljubljani raste nova poslovna stavba #foto #video

2,41

termometer

Družba Strabag Real Estate, hčerinska družba avstrijskega Strabaga, na slovenski trg vstopa s prvim nepremičninsko razvojnim projektom - z izgradnjo poslovne stavbe Dunajska cesta offices (DCO) v Ljubljani. Investicija je vredna približno 13 milijonov evrov, so sporočili iz Strabaga.

Temeljni kamen za poslovno stavbo, kjer bo tudi sedež predstavništva vseh družb skupine Strabag v Sloveniji, sta danes skupaj z ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem položila predstavnik Strabaga Dietmar Cerjak in predstavnik lastnika stavbe, podjetja Strabag Real Estate, Michael Markart.

Zaključek gradbenih del je predviden za prihodnje poletje, stavba pa naj bi bila vseljiva v drugi polovici prihodnjega leta.

Polaganje temeljnega kamna ob izgradnji poslovne stavbe DCO v Ljubljani Foto: Ana Kovač Stavba DCO bo stala na 1.360 kvadratnih metrov velikem zemljišču. Imela bo sedem nadzemnih nadstropij in skupno površino okoli 7.370 kvadratnih metrov. Ponašala se bo s terasami na svoji severno-zahodni strani, stensko zasteklitvijo in svetlimi poslovnimi prostori. Ponudila bo udobne in varne parkirne površine za avtomobile, motorje in kolesa, vključno z dvonivojsko garažo.

Polaganje temeljnega kamna ob izgradnji poslovne stavbe DCO v Ljubljani Foto: Ana Kovač Za kar največje udobje in učinkovito izrabo prostora bodo na voljo različne poslovne najemne enote – od klasičnih pisarn do "open-space" poslovnih prostorov. Za gradnjo bodo uporabili visokokakovostno opremo in materiale, napovedujejo v Strabagu.

Polaganje temeljnega kamna ob izgradnji poslovne stavbe DCO v Ljubljani Foto: Ana Kovač Polaganje temeljnega kamna ob izgradnji poslovne stavbe DCO v Ljubljani Foto: Ana Kovač

Poslovna stavba Dunajska cesta offices (DCO) Foto: Strabag

Poslovna stavba Dunajska cesta offices (DCO) Foto: Strabag

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin