Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 1. 2020,
11.55

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

internet advertorial podjetništvo Telekom Slovenije

Ponedeljek, 20. 1. 2020, 11.55

2 meseca, 2 tedna

Tako uspešna podjetja povezujejo procese

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
pisarna

V poslovnem svetu je treba nenehno slediti zahtevam poslovnih partnerjev in potrebam kupcev. Podjetja, ki so se sposobna hitro prilagoditi trendom, so konkurenčna in uspešno uresničujejo tudi najdrznejše cilje.

Podjetniki, ki še niso popolnoma digitalizirali svojega poslovanja, morajo na tem področju ujeti "zadnji vlak".

Malim in srednje velikim podjetjem je pri tem lahko v veliko pomoč pravi poslovni partner, kakršen je Telekom Slovenije, ki zagotavlja vrhunske mobilne in fiksne komunikacijske storitve, omogoča najem storitev v oblaku in hkrati poskrbi za spletno poslovanje, njegovi vrhunski strokovnjaki pa najdejo rešitev za vsako tehnološko-informacijsko zagato.

Ključ je v povezanosti

Digitalna povezanost omogoča učinkovito poslovanje.

In kaj digitalna povezanost pomeni? Mali podjetnik, ki pri enem ponudniku uporablja mobilno blagajno, ima ločenega skrbnika za spletno stran ter spet povsem drugega dobavitelja za fiksno in mobilno telefonijo, za vzdrževanje teh storitev porabi veliko časa in denarja. Če bi vse te storitve povezal pri enem partnerju, bi lahko optimiziral svoje poslovanje in se še bolj posvetil razvoju svoje ideje oziroma rešitve. To je bistvo digitalne povezanosti.

Povežite storitve in izberite svojo pot do uspeha

Telekom Slovenije kot celovit ponudnik komunikacijskih storitev je za mala ali srednje velika podjetja pripravil štiri različne fiksne poslovne pakete, ki vključujejo naslednje nepogrešljive storitve za učinkovito poslovanje:

Telekom Slovenije | Foto:

Najhitrejša brezžična povezava

V vse poslovne pakete je vključen napredni modem FRITZ!Box, ki omogoča tudi izjemno hitro, stabilno in varno omrežje Turbo WiFi, ki skrbi za močan WiFi-signal v vsakem kotičku vašega poslovnega prostora.

  • Hkrati je v poslovnih okoljih, kjer je velik pretok strank in poslovnih partnerjev, zelo pomembna tudi varnost internetnega omrežja. V okviru omrežja Turbo WiFi lahko svojim gostom zagotovite ločen dostop do WiFi-omrežja. Na ta način so vaši podatki in vse druge občutljive informacije popolnoma varne pred nepovabljenimi očmi.

Novi naročniki fiksnih paketov izkoristite akcijsko ponudbo izdelkov, ki jih dobite že od 1 € dalje.

Vrhunska pisarna na vsakem koraku in na vsaki napravi

pisarna | Foto:

Dobro obveščen in odziven podjetnik mora imeti vedno in povsod na voljo dostop do e-pošte, poslovnih podatkov, aplikacij in dokumentov.

Pisarna v oblaku Office 365 omogoča skupno in istočasno delo na dokumentih in druge napredne storitve za še učinkovitejše poslovanje. Sinhronizacija in shranjevanje podatkov sta mogoča tudi brez internetne povezave. Office 365 je pisan na kožo hitro rastočim podjetjem, ki želijo vsem sodelavcem zagotoviti celovit in enovit paket orodij za osebno produktivnost in sodelovanje.

Podatki, ki jih tako hranite v oblaku Office 365, so varni, na voljo pa imate kar 50 GB prostora za poslovno pošto in 1 TB spletnega prostora za dokumente, fotografije in račune.

Boljša prepoznavnost na spletu

spletna stran | Foto:

Spletna stran je ambasador podjetja na spletu. Vsi naročniki poslovnih paketov Telekoma Slovenije tako brezplačno prejmejo postavitev osnovne spletne strani na ključ. Na voljo je tudi izdelava napredne in razširjene spletne strani, pri Telekomu Slovenije pa za vas poskrbijo tudi za registracijo domene in spletno gostovanje.

Enostavna izdaja računov

Za enostavno in hitro izdajanje računov je dovolj le spletna aplikacija, ki je zelo priročna za uporabo v frizerskih, kozmetičnih in drugih storitvenih dejavnostih, ki se izvajajo v butičnih trgovinah ali salonih. Spletno blagajno Telekoma Slovenije odlikuje visoka varnost, saj se računi samodejno shranjujejo na strežnikih Telekoma Slovenije.

Uporaba je mogoča v brskalniku na operacijskem sistemu Windows in Mac OS, za delovanje ni treba namestiti dodatne programske opreme. Potrebujete le dostop do interneta in spletnega brskalnika, licenco za Spletno blagajno RW in tiskalnik.

pisarna delo | Foto: Prednostna obravnava hitro reši vse težave

Storitev Prednostna obravnava vam omogoča hitrejšo obravnavo v primeru morebitnih težav.

 

Razveselite sodelavce – podarite jim gigabajte

Telekom Slovenije | Foto:

Novost na trgu slovenske mobilne telefonije – storitev Delim GB – se lahko izkaže za zelo uporabno tudi v poslovnem okolju.

Naročniki Telekoma Slovenije lahko zakupljeno količino prenosa podatkov s svojega mobilnega paketa delijo z drugimi uporabniki istega operaterja. Prejemnik podarjenih gigabajtov je lahko naročnik mobilnih storitev Telekoma Slovenije ali predplačnik oziroma uporabnik storitev Mobi.

Drugemu uporabniku lahko hkrati prenesete 1 GB, 5 GB, 10 GB ali 20 GB, in sicer tudi večkrat v mesecu, če vam to dopušča stanje neporabljenega prenosa podatkov. Storitev je na voljo naročnikom paketov Naj, Modri, Dostopni in drugih paketov.

Neporabljene gigabajte najbolj preprosto razdelite v Mojem Telekomu na spletu ali prek mobilne aplikacije Moj Telekom, lahko pa pošljete zahtevo prek SMS-sporočila.

Ko ena ni dovolj: vklop dodatnih telefonskih številk

pisarna | Foto:

Če vaše podjetje širi poslovanje ali so se vam pridružili novi zaposleni, lahko v okviru osnovnega paketa izberete paket Druga številka, ki omogoča vključitev več mobilnih številk v en račun. Tako lahko več uporabnikov koristi skupno število enot enega paketa. Z vklopom podrejenega naročniškega razmerja naročniki prejmejo dodatno kartico SIM, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja.

Najzanesljivejše fiksno in mobilno omrežje

Telekom Slovenije zagotavlja celovit nabor poslovnih rešitev.

Vrhunsko kakovost fiksnih poslovnih paketov zagotavljajo zanesljiva in visoko kakovostna omrežja, sodobne storitve, ki jih Telekom Slovenije nenehno nadgrajuje, ter tehnološke rešitve, ki omogočajo povezanost, ustvarjalnost ter delo kjerkoli in kadarkoli.

Za več informacij:

– pokličite svojega osebnega svetovalca ali številko 080 70 70,

– pišite na poslovni@telekom.si,

– obiščite www.telekom.si/poslovni.

Ne spreglejte