Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 7. 2019,
9.47

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča NKBM

Natisni članek

advertorial NKBM nagradna igra Mastercard

Sreda, 10. 7. 2019, 9.47

2 meseca, 1 teden

Nagradna igra: potovanje v Benetke za deset tisoč evrov

Vsebino omogoča NKBM

Ste kdaj razmišljali, kako bi bilo, če bi vsaj za nekaj dni občutili razvajanje v slogu največjih hollywoodskih zvezdnikov? Sanje se lahko uresničijo, saj je NKBM pripravila neprecenljivo doživetje, ki vas bo odpeljalo v srž zvezdniškega dogajanja: na rdečo preprogo letošnjega filmskega festivala v Benetkah.

benetke | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Benetke bodo od 28. avgusta do 7. septembra gostile že 76. izdajo filmskega festivala, ko se bo znova trlo znanih obrazov iz sveta filmske industrije in ko bosta mesto ponovno zaznamovala prestiž in glamur.

Vrhunec vsakega festivalskega dne je sprehod po rdeči preprogi. Pred bliskavicami številnih fotografskih aparatov bodo zvezdniki razkazovali svoje modne kreacije, koketirali s kamerami in se predstavili v vsej svoji veličini. Prav na tej preprogi pa bo prostor tudi za nekoga izmed vas oziroma za srečneža, ki bo sodeloval v nagradni igri, ki jo pripravlja Nova KBM.

Beneški filmski festival | Foto: Reuters Foto: Reuters

Nagrada, o kateri ste do zdaj lahko samo sanjali

Benetke veljajo za eno najbolj romantičnih in unikatnih mest na svetu. Edinstvena arhitektura, ozke ulice in glasna plovba po kanalih so srce mesta, ki praktično nikoli ne spi. To je mesto, ki v sebi skriva mistični značaj in svojo najbolj glamurozno plat pokaže prav v tednu festivala.

Beneški filmski festival velja za enega najprestižnejših na stari celini. Na rdečo preprogo privabi znane obraze z vsega sveta, ki se tja pridejo predstavit in potegovat za glavne nagrade. Te bo letos podeljevala argentinska režiserka Lucrecia Martel, letošnja predsednica žirije.

Festival pa bo samo del zakulisja neprecenljive nagrade, ki jo podarja Nova KBM. Nagrada, vredna kar deset tisoč evrov, poleg sprehoda po rdeči preprogi vključuje tudi prenočišče v luksuznem hotelu, glamurozno večerjo v restavracij in seveda prevoz.

Benetke par | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Kako lahko sodelujem?

Pogoj za sodelovanje v žrebanju za nagradno igro je povsem preprost: imetniki paketa Premium morate z zlato kartico Mastercard Nove KBM do 10. avgusta 2019 opraviti vsaj 20 transakcij v skupni vrednosti 1.200 evrov.

Več informacij o nagradni igri najdete TUKAJ. 

Kaj pa, če nisem komitent Nove KBM?

Ni še prepozno, da postanete del zadovoljne družine strank pri Novi KBM, kjer svoje komitente razvajajo z ugodnimi paketi, storitvami in tudi nagradnimi igrami.

Postanite komitent Nove KBM še danes in izkoristite ugodnosti, ki vam jih to prinaša. Paket Premium pri Novi KBM zagotavlja najboljše storitve, ki vam bodo omogočile udobno, varno in preprosto finančno poslovanje, in to za samo 14,99 evra na mesec.

Paket Premium vam zagotavlja storitve osebnega bančnika, ki bo s pomočjo 360-stopinjskega finančnega svetovanja aktivno bdel nad vašimi osebnimi financami ter vam pomagal pri postavljanju in spremljanju vaših finančnih in drugih ciljev.

S paketom Premium si poenostavite poslovanje ter uživajte v celovitem svetovanju na enem mestu. Vaš osebni bančnik vam bo na voljo vsak delovnik do 20. ure.

Kot članu družine Premium Nove KBM vam bodo omogočili nižje obrestne mere za potrošniške in stanovanjske kredite, nižje stopnje provizije v vzajemne sklade, višje obrestne mere za depozite nad šest mesecev, brezplačne trajnike in direktne bremenitve ter še mnogo več.

Mastercard NKBM | Foto: Poleg tega boste imeli z zlato kartico Mastercard dodatne ugodnosti:

- mesečni limit v višini dvakratnika rednega priliva (oz. do največ 10.000 EUR),

- obročno plačevanje doma, v tujini ali na spletu,

- varnostno SMS-sporočilo za vašo plačilno kartico z odloženim plačilom in za kartico vašega pooblaščenca,

- brezplačno letno članarino,

- dnevni dvig gotovine na bankomatih do 1.000 EUR.

Začnite z gledanjem, končajte z doživetjem

benetke mastercard | Foto:

Doživite nekaj neprecenljivega v družbi Nove KBM in kartice Mastercard.

Sodelujte v ekskuzivni nagradni igri in doživite 76. beneški festival. Z nekaj sreče se boste lahko tudi vi sprehodili po rdeči preprogi.

 

Ne spreglejte