SiolNET. Posel danes Novice
0,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na čelo Modre zavarovalnice Matej Golob Matzele

0,53

termometer

Matej Golob Matzele |  | Foto: STA
Foto: STA

Nadzorni svet Modre zavarovalnice je zaradi imenovanja predsednika uprave Boruta Jamnika v upravo SID banke za prvega moža Modre zavarovalnice za mandatno obdobje štirih let imenoval Mateja Goloba Matzeleja. Mandat bo nastopil po pridobitvi dovoljenja Agencije za zavarovalni nadzor za opravljanje te funkcije.

Golob Matzele, ki so ga nadzorniki imenovali na podlagi konkurenčnega postopka, je univerzitetni diplomirani ekonomist z izkušnjami na vodilnih mestih v finančni industriji. Sedaj je direktor v Triglavu svetovanje, prej je deloval v skupini Kapitalska družba ter bil član uprave Abanke in prokurist v Novi KBM, so danes sporočili iz Modre zavarovalnice.

Upravo Modre zavarovalnice vodi Jamnik, ki ga je nadzorni svet SID banke konec lanskega leta imenoval v upravo SID banke. Upravi SID banke se bo pridružil po pridobitvi dovoljenja regulatorja. V upravi Modre zavarovalnice sta še člana Matija Debelak in Boštjan Vovk.

Danijel Bešič Loredan Novice Bešič Loredan pojasnil, kako hitro se lahko zgodi kolaps zdravstvenega sistema #video trgovina, izdelki, police Novice Košarica živil najcenejša do zdaj, najcenejši trgovec je ...

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin