Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 9. 2018,
11.18

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

borza PR članek Fortrade

Petek, 28. 9. 2018, 11.18

5 let, 6 mesecev

KVIZ: Preverite, kako uspešni bi bili na borzi

Oglasno sporočilo

Ali imate talent in veščino za unovčevanje kratkoročnih možnosti ali ste nagnjeni k metodičnemu načrtovanju vnaprej in se strogo držite načrta, dokler se ne uresniči?

Izpolnite kratek vprašalnik spodaj in ugotovite, kakšna oseba ste, ko gre za investiranje in prevzemanje tveganja.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugodne za vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več, kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne garancije glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Naročnik oglasnega članka je Fortrade Ltd.

Ne spreglejte