Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 8. 2017,
9.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Astech

Foto: Thinkstock in Astech

Natisni članek

Astech advertorial klimatske naprave

Torek, 29. 8. 2017, 9.00

2 meseca, 1 teden

Kako podaljšati življenjsko dobo klimatske naprave?

Vsebino omogoča Astech

Foto: Thinkstock in Astech

Sodobni klimatsko-prezračevalni sistemi so srce poslovnih in proizvodnih prostorov, saj zagotavljajo zdravo in varno delovno okolje za zaposlene ter nemoten potek delovnih procesov.

študij delo pisarna podjetništvo | Foto:

Delovni procesi so v številnih poslovnih organizacijah močno odvisni tudi od brezhibno delujoče klimatske naprave, ki zagotavlja prijetno in varno delovno okolje.

Še posebej poleti se moramo povsem zanesti na delovanje klimatskih naprav, saj je od nje odvisno naše počutje in delovanje celotnega podjetja.

Ko klimatski sistem deluje brez težav in pravilno, se njegovega delovanja skorajda ne zavedamo. Stanje pa se povsem spremeni, ko pride do okvare, zato je dobro poskrbeti za redno vzdrževanje klimatsko-prezračevalnega sistema.

astech klima | Foto:

Svež zrak in manj električne energije

Redno strokovno vzdrževanje in servisiranje podaljša življenjsko dobo klimatske naprave. Z rednimi servisnimi pregledi, preventivnim vzdrževanjem in vnaprejšnjim odkrivanjem možnih vzrokov okvar je treba skrbeti, da je delovanje sistema ves čas nemoteno in energetsko učinkovito.

Na rednem pregledu nam bodo med drugim tudi očistili ali zamenjali filtre v napravi in dezinficirali njene notranje dele. S tem bodo odstranili mikroorganizme, ki sicer lahko negativno vplivajo na naše zdravje in splošno počutje. Redno vzdrževana klimatska naprava nam zagotavlja svež in neoporečen zrak ter je ekonomična, saj za delovanje porabi manj električne energije.

Popravilo okvare z mobilno aplikacijo

astech klima | Foto: Kljub rednemu vzdrževanju se nam lahko zgodi, da pride do okvare, ki jo moramo čim hitreje rešiti.

Vodilno slovensko podjetje za servisiranje in vzdrževanje klimatsko-prezračevalnih sistemov Astech predstavlja novost na področju servisiranja – mobilno aplikacijo HelpAS.

S prvo mobilno aplikacijo za naročanje servisa klimatsko-prezračevalnih sistemov v Sloveniji je odslej v rešitev nujnih primerov le klik stran.

Mobilna aplikacija HelpAS omogoča naročanje urgentnega servisa klimatsko-prezračevalnega sistema s pomočjo mobilnega telefona ali tabličnega računalnika. Uporaba mobilne aplikacije je hitra, preprosta in zanesljiva. S pomočjo mobilne aplikacije se nujno okvaro prijavi v štirih preprostih korakih:

  • prijavite poseg,
  • opišete vrsto okvare,
  • izberete lokacijo objekta,
  • oddate naročilo.

Mobilna aplikacija HelpAS je za partnerje Astecha, ki imajo sklenjeno pogodbo za urgentne posege,  brezplačna. Za dostop do mobilne aplikacije potrebujete uporabniško ime in geslo.

Neposredna komunikacija z dežurno ekipo

astech klima | Foto:

Dodatni prednosti mobilne aplikacije HelpAS sta možnost spremljanja evidence že izvedenih nujnih servisnih posegov ter možnost neposredne komunikacije med ustrezno nadgrajenim klimatsko-prezračevalnim sistemom in dežurno servisno ekipo v Astechu.

Mobilno aplikacijo HelpAS je Astech razvil z mislijo na hitro in zanesljivo pomoč v urgentnih primerih. Prepričani so, da bo prva mobilna aplikacija za naročanje servisa klimatsko-prezračevalnih sistemov v Sloveniji olajšala delo v trenutkih, ko šteje vsaka minuta.

 

Ne spreglejte